reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Dzieki dziewczynki ;-)
KTOSKU - ja wlasnie spodnie tez z tym elastycznym pasem - jeansy mam i rybaczki...i spodniczke tez z takim pasem - masz racje ze najwygodniej :tak:
A Ty wez troche czasu wygospodaruj i strzel se jakies fotki.....chetnie poogladamy :-p
Poza tym raczej juz chyba nie predko bedziemy miec takie brzuchy :-D - dlatego my z M postanowilismy uwiecznic i troche porobilismy...te co na zamknietym wklejalam....Aaaaa Ty chyba przez to zaieszanie nie dalas rady obejrzec.....
Ale swoje chyba dajesz rade wklejac, co?

reklama
Oto junior w 13 t. 4 dz. :-D:tak: Nic prawie nie widać. Może jak bym była najedzona, to by się jakoś wyróżniało, ale zjadłam dziś tylko pół bułki. Czasem naprawdę widać duże brzusio, a dziś to tak, jakbym miała nadwagę :-p:sorry2:.

Aneta, a mogłabyś wkleić fotkę z 13 tygodnia, jak masz, to bym zobaczyła, bo myślałam, że przy drugim dziecku chyba szybciej widać, choć u Ktosi to nic nie było, szczuplutka jak się patrzy, a u Ciebie wiem, że szybko się brzuszek pojawił, bo pisałaś na jakimś wątku, pleaaaassse.
27x134l.jpg

vqnz9x.jpg

29fyolc.jpg

Ostatnia edycja:
No PYSIU - faktycznie, brzucholka brak......i jaka nadwaga, co Ty mowisz :sorry::eek: Nic tylko sie cieszyc, mniej do zrzucenia bedzie :-):tak:;-)
KTOSIA - a gdzie Twoje fotki??????

A moj brzucho....hmmmmm
Z gory przepraszam za fatalna jakosc zdjec :cool2:
Te sa zrobione jakos miedzy 13 a 14 tyg.
af7dx5.jpg

3uelj.jpg

A te dziś....już prawie półmetek :-)
11tn42r.jpg

eiovv6.jpg

Ostatnia edycja:
Wow, Aneta, rzeczywiście brzuszek już miałaś. Kurcze, aż się wystraszyłam,że z moją dzidzią jest coś nie tak :eek::sorry2::eek::shocked2:. Tym bardziej, że nie miałam nudności, ale od prawie samego początku mam takie bolesne i duże piersi, że może po prostu trzeba myśleć, że każda ciąża jest inna i na pewno jest OK :tak::-). 11 lipca mam wizytę, chyba będę mieć USG na przezierność karku, to zobaczę dzidzię i zresztą, popytam lekarza, co i jak :tak:.

pysia ja tez nie widze brzuszka fajnie i slicznie wygfladasz ,
anetko ty rowniez slicznie wygladasz , to juz polmetek jej jak ten czas szybko leci .
ja to taki brzuch mam a nie jestem w ciazy chociaz byl taki okres ze plotkowali ze jestem znowu w ciazy ,,tylko pozazdroscic wam takich figurek w ciazy

anetko tak wogole to bardzo szczuplo wygladasz tylko brzuszek taka sliczna piłeczka

Pysiu napewno wszystko w porządku!!! Ciesz się, bo jak wyskoczy piłeczka to będziesz miała ciężej...:sorry::happy2:

Anetko prześlicznie wyglądasz na zdjęciu w spódniczce, tak kobieco, a to pewnie jedna z tych bluzeczek co zakupiłaś - urooooocza!!!:tak:

Super bruszki, więcej więcej .... :cool2::cool::sorry::tak:

reklama
pyśka - u Ciebie to jeszcze zadnej ciązy nie widać ale jeszcze troszke i brzunio wysadzi tak słodko ciążowo:tak:

anetka - ładnie wyglądasz-- powiedzialabym nawet ze kwitnąco---to ostatnie foto fajne--- juz się nie powie ze sobie podjadlaś tylko ze cżłowieczek tam ładnie rośnie:tak:
trzymajcie się miłe ciężaróweczki:tak:

Do góry