reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Wow, Aneta, niezłe cudo wyhodowałaś :tak::-D:-p. Pisałaś mi, że chciałabyś mniejszy, a ja Ci zazdroszczę, bo u mnie "malutki" :zawstydzona/y::baffled:, a też bym już chciała mieć taki jak ostatnio :tak::-D. No nic, może i dobrze, bo sprawniejsza jestem :tak:, a brzuszek pewnie i tak jeszcze urośnie, a Twój jest śliczny :tak:.

reklama
ANETKA brzucho wielgachny i fajowy :tak: ... moj tez pewnie bedzie giga bo juz teraz w polowie 3 miesiaca wyglada jak poprzednio pod koniec 4 :szok:

no tak brzucho zajmuje plan pierwszy a ty w tle :-D oj Filipek Filipek co z ciebie wyrosnie?:-D Anetka slicznie ci z tym brzuszkiem... jeszcze pare tygodni i zobaczysz jak ci bedzie lekko :tak:

reklama
To brzuszek z 23 tygodnia :-) (tak mi się wydaje z obliczeń, to była Wigilia 2006r.) z Natasią, a potem z 23 tygodnia + 1 dzień z Mateuszkiem (to z Natasię inaczej zrobione, więc nie ma efektu, ale innego z tego czasu nie mam :-(). Wydaje mi się, że przy Matim jest większy. Jak myślicie... :sorry2::-p
snnbwy.jpg

j0l06f.jpg

Do góry