• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Naszych brzuszków :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1447701326.912089.jpg
To teraz odnośnie brzucha rano i wieczorem:D
Przepraszam za goliznę ale chłonę oliwkę:D
Rano po lewej (po śniadanku) a po prawej przed momentem:) w okolicy 15 tygodnia mojego brzdąca<3

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1447701326.912089.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1447701326.912089.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 233
reklama
Piękna galeria! Śliczne te Wasze brzuszki :) ale jakie Wy wszystkie chudziutkie! Wow.. chyba w kompleksy popadne..

Basi u mnie tez znaczna różnica między porankiem a wieczorem :)

nie robię zdjęć brzucha... myślę o sesji rodzinnej w ciąży, ale bez brzucha na wierzchu... no nie każdy jest fanem fotografowania siebie i publikowania wszystkiego w necie... nawet na własny użytek żadnej ciąży nie fotografowałam- czekam szczerze mówiąc na czas powrotu do "normalnej figury"... ;-(

nie robię zdjęć brzucha... myślę o sesji rodzinnej w ciąży, ale bez brzucha na wierzchu... no nie każdy jest fanem fotografowania siebie i publikowania wszystkiego w necie... nawet na własny użytek żadnej ciąży nie fotografowałam- czekam szczerze mówiąc na czas powrotu do "normalnej figury"... ;-(

To tak jak ja. Jakoś wolę się fotografować z płaskim brzuchem niż w ciąży:D co do sesji ciążowej też się zastanawiam, ale podobnie jak ty, na pewno bez brzucha na wierzchu.

Oh dziewczyny! Golizna jak golizna, zawsze można w bluzce, ja na początku odsłaniałam brzucha bo z moja masa nic nie byłoby widać. Teraz brzuch sie zaokrągla wiec nie trzeba nic odsłaniać[emoji23] a do figury wrócicie w przyszłym roku i takie zdjęcia brzucha bedą motywacja:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry