Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciesz sie że masz do czego wracać.. ja mam taką pracę, ze nie opłaca mi sie do niej wracać bo więcej mnie żłobek kosztuje niż zarabiamwięc mogę powiedzieć że zazdroszczę.

ja też wcale kokosów nie zarabiam bo najniższą krajową
a pracuję w sklepie spożywczym na dodatek całodobowym ...
za to co ja się tam narobię to powinnam dostawać przynajmniej jeszcze pół tego dodatkowo
ale że mam umowę na czas określony to muszę wracać ;/ zatrudniona jako sekretarka na najniższej a odpierdzielam tłumacza robotę na dodatek ;/ kiedyś na chorobowym się mnie pytali czy przetłumaczę coś.. coś czyli umowę jakąś albo specyfikację techn liczącą kilkanaście stron.. ZA DARMOCHĘ!! to im powiedziałam "no jak mi za to zapłacicie a tak to ja mam co robić" 

Nikt nawet nie podziękuję za prace, nawet socjal mi się na święta nie należy bo jak złożyłam wniosek to oczywiście komentarze że ja to już przesadzam tu się staram o kasę a mój mąż pływa 
Czaicie tupet . Więc pojechałam do pracy wziełam wniosek i przy dziewczynie z komisji porwałam go i wyrzuciłam do kosza- a ona no co Ty robisz przecież kasy nie dostaniesz- a ja- a po to żebyście nie miały o czym gadać
Wkó.......łam się na maxa :-(