reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Pryzybela ja też na co dzień mało wyjściowo wyglądam ale cóż ... trudno się mówi ... w dresie też dobrze :-p

Mariolcia ale macie kibica :-D świetne te zdjęcie z misiakiem :-D

a to moje Gwiazdy :-D
DSC07808.jpgDSC07945.jpgDSC07979.jpgDSC07997.jpgDSC08002.jpgDSC08014.jpgDSC08032.jpgDSC08039.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
monysia
wesoło widzę :) fajnie mają w tym przedszkolu. A maleńka miała śliczne wdzianko na chrzcinach :)
co do pracy... ciesz sie że masz do czego wracać.. ja mam taką pracę, ze nie opłaca mi sie do niej wracać bo więcej mnie żłobek kosztuje niż zarabiam :( więc mogę powiedzieć że zazdroszczę.

pozostałe dzidziuszki też slodkie ! wszystkie bez wyjątku.
zdecydowaniu ulubiony wątek :)

Pryzybela ale u Was świątecznie :D Maxiu i Kaya wspaniali :)!

Mariolcia niezbędnik małego kibica :) Mój też już ma body na Euro z napisem Polska igodłem. na razie jeszcze sie nie mieści :)

Monysia to zdjęcie córeczek , chyba na macie, jest zabójcze :D I super pomysł z bransoletką :) Paulinka i mama pięknie wyglądają! A w przedszkolu przednia zabawa :) Fajne rogi renifera ;]

Monysia, super gwiazdy :-)
i ja słodka bransoletka !!

z te body kibica chyba nie doczekają się Euro2012, hehe, przerobię mu później body na koszulkę :)

ciesz sie że masz do czego wracać.. ja mam taką pracę, ze nie opłaca mi sie do niej wracać bo więcej mnie żłobek kosztuje niż zarabiam :( więc mogę powiedzieć że zazdroszczę.

ja też wcale kokosów nie zarabiam bo najniższą krajową
a pracuję w sklepie spożywczym na dodatek całodobowym ...
za to co ja się tam narobię to powinnam dostawać przynajmniej jeszcze pół tego dodatkowo ...
dziewczyny już za mną tęsknią i wypytuje nawet kierowniczka kiedy wrócę
bo beze mnie sklep nie wygląda zbyt dobrze, zawsze robiłam za wszystkie i teraz im tęskno bo nie ma komu robić :sorry2:

ja też wcale kokosów nie zarabiam bo najniższą krajową
a pracuję w sklepie spożywczym na dodatek całodobowym ...
za to co ja się tam narobię to powinnam dostawać przynajmniej jeszcze pół tego dodatkowo

to tak jak ja :dry: ale że mam umowę na czas określony to muszę wracać ;/ zatrudniona jako sekretarka na najniższej a odpierdzielam tłumacza robotę na dodatek ;/ kiedyś na chorobowym się mnie pytali czy przetłumaczę coś.. coś czyli umowę jakąś albo specyfikację techn liczącą kilkanaście stron.. ZA DARMOCHĘ!! to im powiedziałam "no jak mi za to zapłacicie a tak to ja mam co robić" :sorry2:

Ale Nam się dzieciaki udały :-):-):-) Wspaniałe wszystkie bez wyjątku:-D
Te małe i te duże :-D

Odnośnie pracy - to też mi się wracać nie chcę u mnie w urzędzie odwalam kawał roboty, użeram się z ludźmi oczywiście nie mówie o wszystkich bo niektórzy są fajni przyjdą pogadają, pośmiejemy się ale reszta to zwykłe nieroby:wściekła/y: Nikt nawet nie podziękuję za prace, nawet socjal mi się na święta nie należy bo jak złożyłam wniosek to oczywiście komentarze że ja to już przesadzam tu się staram o kasę a mój mąż pływa :szok::wściekła/y: Czaicie tupet . Więc pojechałam do pracy wziełam wniosek i przy dziewczynie z komisji porwałam go i wyrzuciłam do kosza- a ona no co Ty robisz przecież kasy nie dostaniesz- a ja- a po to żebyście nie miały o czym gadać:tak: Wkó.......łam się na maxa :-(

reklama
Do góry