reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

reklama
A ja nie wiem co napisać bo dziewczyny mi wszystko z ust wyjęły, więc pozostaje mi się z nimi zgodzić i życzyć Wam miłości, która pokona wszystko:tak:.

A tak w ogole to fajnie brac slub z dzidzia juz na swiecie, dla starszych oosb to pewnie skandal;-)ale mi sie podoba:happy2:Zdecydowanie lepiej niz jak ida takie panny z mlode z welonem;-)i z brzuchem do kolan:-D;-)

Kasiulko, co mi pozostaje mi dodać, że przeuroczo :-D i życzyć wam, by każdy następny dzień był jeszcze szczęśliwszy i radosny niż ten na zdjęciach :tak:

A ja pójdę na łatwiznę i się podpiszę pod tym wszystkim ;-):-D

A tak w ogole to fajnie brac slub z dzidzia juz na swiecie, dla starszych oosb to pewnie skandal;-)ale mi sie podoba:happy2:Zdecydowanie lepiej niz jak ida takie panny z mlode z welonem;-)i z brzuchem do kolan:-D;-)

Dobre sobie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ja tak w ogóle to chciałam wziąć ślub dopiero jak młody będzie na świecie by ewentualnie sprawdzić się jeszcze w rolach rodziców i pożycia w rodzinie, bo a nóż-widelec któreś z nas by się jeszcze rozmyśliło, to po co się rozwodzić :baffled::-p

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i za miłe słowa.
To naprawdę był jeden z najwspanialszych dni w moim życiu, może dlatego,że właśnie tego dnia spełnialiśmy swoje marzenie i swoje pragnienia, cudze widzimisię i kaprysy były najmniej ważne.( a wczesniej głupio się nimi przejmowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:)
Powiem,że każdy dzień jest lepszy:tak::-D:rofl2:

reklama
I mnie rowniez nie pozostaje nic innego jak tylko pod tym wszystkim sie podpisac i zyczyc jeszcze wielu takich dni jak ten wymarzony.

Do góry