• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
dziewczyny coś mi się porobiło z kontem ... nie mogę dodawać żadnych załączników :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co za tym idzie nie pokażę wam fotek z wakacji i już nigdy w życiu nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Informacja odsyła mnie do Załączników w panelu sterowania, pousuwałam kupę starych fotek, bo myślałam, że za dużo już wkleiłam zdjęć, ale to niestety też nie pomogło. O co kaman ???

dziewczyny coś mi się porobiło z kontem ... nie mogę dodawać żadnych załączników :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co za tym idzie nie pokażę wam fotek z wakacji i już nigdy w życiu nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Informacja odsyła mnie do Załączników w panelu sterowania, pousuwałam kupę starych fotek, bo myślałam, że za dużo już wkleiłam zdjęć, ale to niestety też nie pomogło. O co kaman ???
Mialam idnetycznie, napisalam do Aletki ona nie wiedziala jak to sie naprawia ale napisala jeszcze do kogos wyzej...

reklama
Mariola, Skakanka To mnie teraz zaskoczyłyście :szok: Coś się dzieje z naszym forum? Ja jakiś parę dni temu miałam zablokowane hasło. Wyglądało to tak jakby ktoś próbował wejść na moje konto i zbyt dużo razy wpisał błędne hasło i zablokowało dostęp do mojego nicka. Zostałam zmuszona pozmieniać hasła, bo inaczej nie miałam dostępu do forum :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry