• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Martuchaa, jak wtedy Nikusia wyciągałam z miski, to trzęsł się jak galareta i był cały zimny :sorry2:, ale jak go ubrałam to dalej w tej misce się bawił i buty, body wszystko miał mokre :wściekła/y:.

reklama
Martuchaa faktycznie Nikuś przystojniak i super ubrany.

A moja akrobatka wejdzie do takiego pojazdu i wyjść nie chce, ale jak się włączy granie, czy podskakiwanie, to ryk i ucieczka, tak jak Hania.:laugh2:

No nieźle, ja chcialam zrobić Emi frajdę i włączyłam jej słonia. Jak zaczął podskakiwać i grać, to zrobiła wielkie oczy i w ryk :-D:-D:-D

Martucha Nikuś super ..............a co do pojazdów to uwierz, że unikamy jak się da ale Emila wszędzie wypatrzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Natalka jakoś nie ma parcia na takie przygody :rofl2:

tynka Nikuś też już z daleka zobaczy a oni to stawiają w takim miejscach że cudem by było przeoczyć:dry:

dorzucam moje ulubione foto o którym zapomniałam(a ulubione z wiadomego powodu)
lece:-)

ok045gx4.jpg

Z Nikolaska .... cudny mały elegancik :tak:, bajerancko jest ubrany i w ogóle strasznie słodki :-):-):-) i Martuchaa .... wcale się nie dziwię, że to ostatnie zdjęcie jest Twoim ulubionym :tak:. Super, że Niki już tak fajnie sobie radzi z chodzeniem, po tak długim leżeniu ... normalnie świetnie :-).... mały zuszek z niego :-):tak:

A co do takich pojazdów ... Mateusz uwielbia :tak: i nie odpuści żadnego :baffled: bo od razu jest ryk :sorry2: i włączone również jak najbardziej, tak że trzeba mieć drobne w kieszeni :-D;-)

reklama
Abeja ale ona jest fantastiko:-D:-D i te miny - normalne mnie rozwaliła - moje faworyty to wszystkie foty na hustawce:tak: bomba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry