• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Dziękujemy drogie Cioteczki!

a ty kochana wygladasz jak nastolatka!!:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
no toś teraz pojechala, jak nastolatka :szok::-):-):-):-) aczkolwiek miłe to było, dziękuję ;-)

Lorien super fotki, a góre Żar, tym które nie były polecam - fajne widoczki:tak:
o tak, na szczycie jest bajecznie.

Zdjęcia super ...........moja Emila też tylko samoloty i samoloty .......ja już się śmieje że skończy na Okęciu razem z tatusiem i z chrzestnym .............
kto wie, kto wie :-D

Pierwsza wyprawa Małego Podróżnika do Zoo. 30.08.2008 r. Nowe Zoo Poznań.
za bardzo nie wiem co sie dzieje. jest przed siodma a wsadzaja mnie do auta i gdzies wyworzą, o co im chodzi?

Mam was w nosie jeszcze sobie pośpię

Pierwszy raz w życiu jadę pociągiem, ale faaaajnie!!!!

A tu już jadę tramwajem w Poznaniu. Ale to miasto duże!

Poznańska Malta

I już jestem w kolejce po bilet do zoo :-)

Ooo, żyrafa!!!Taka jak w książeczce!

Za dużo tu się dzieje, faaaajnie!

tapirek?

I idziemy dalej...

jakie ładne i dziwne ptaszki.

Trzeba coś zjeść :-)

Mam w nosie wasze zoo, po jedzeniu wolę się przespać:-)

A po spanku najlepszy jest ryzowy chlebek :-) Mój ulubiony z ziarnami 7 zbórz!

Przejażdżka Maltanką.

I w końcu wsadzili mnie do fotelika w aucie, mam już dość.

Zostawci mnie, tak będę spał...

reklama
Emilka jak zwykle boska z tymi swoimi minkami i loczkami :-D:-D:-D Ta mokra "kurka" jest rewelacyjna. Jakie ona ma dlugie wloski :szok::-D:-D:-D:-D

Lorien, tak się zawsze zastanawiam kogo mi Emilka przypomina a ona jest podobna do Elfa z Władcy Pierścieni:tak::-).

Dzięki Dziewczyny!
Antosiowa ja naprawdę nie zdradzałam mężusia z Legolasem :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Rewelacja!!!!! Ale jeśli nie Legolas i nie karsnolud to może któryś z hobbitów? ;-):-D:rofl2::-p

Coyote Gracjanek jest cudniasty! Wyprawa do zoo była na pewno udana. Świetnie mały wygląda jak śpi :-D:-D:-D:-D

Agata Świetną masz córcię. Fajowo wygląda z tą czekoladką na buźce i jak śpi :tak::-D:-D

Xmama Nie, no twoja mafia jest extra, a na tym drugim zdjęciu dzieciaczki mają fajne, rokowe fryzurki :-D:-D:-D Czyżby wybierały się na jakiś koncert? :-D:-D:-D Śpiąca królewna ... myślałam, że to się zdarza tylko w bajkach :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry