Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cudne te NASZE dzieciątka
Wkleję zdjęcia Julki ze spływu kajakowego... jak tylko przegram na kompa... ehhh... żeby doba choć czasami miała ze 40 godzin
Witaj Basiu - słodziutki twój synek , mój także urodził się w 34 tygodniu. Napisz nam ile ważył i mierzył oraz jak długo musieliście przebywać w szpitalu. W ogóle pisz o swoim skarbie jak najwięcej - na pewno uroczy z niego facet. Zapraszam serdecznie na nasz wątek: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,19.255.html Czekamy.
Pozdrowienia cieplutkie
To są zdjecia mojego wcześniaczka. Dwa pierwsze sa robione na przełomie parędni po przyjściu ze szpitala. Miał wtedy 1,5 miesiąca. A kolejne to zdjęcia najnowsze (na jednym z nich jest razem ze mną ).
witam wszystkie mamusie wcześniaczków i wklejam zdjęcia mojej córeczki Martynki która przyszła na świat w 35 tc z wagą 1910 i 44 cm
po prawie trzech tygodniach na szczęście już jesteśmy razem w domku