reklama
Ja po wizycie. Dawka clexane zwiększona i na razie mogę zostać w domu, jak sie nie poprawią wyniki za tydzień to niestety szpital. Jestem dobrej myśli że szpital mnie ominie :-). Malutki główką w dół i rozwija się prawidłowo.
aleksiel
Fanka BB :)
Deli trzymam kciuki za polepszenie wynikow!
Joanna sliczny okraglutki brzunio
Wszystkim dziewczynom gratulacje udanych wizyt!
U mnie wczoraj wizyta u poloznej, wyniki z krwi i moczu ok, cisnienie tez juz ok. U nas mierza wysosc brzucha od dna macicy do spojenia lonowego i mamy 34 cm, co jest wzrostem o 3 cm od pomiaru 2 tygodnie temu., czyli rosniemy
Jedziemy na wizyte do polskiego gina jutro wieczorkiem, posprawdzac porzadnie co i jak - prosze o kciuki
pozdrawiam
Joanna sliczny okraglutki brzunio
Wszystkim dziewczynom gratulacje udanych wizyt!
U mnie wczoraj wizyta u poloznej, wyniki z krwi i moczu ok, cisnienie tez juz ok. U nas mierza wysosc brzucha od dna macicy do spojenia lonowego i mamy 34 cm, co jest wzrostem o 3 cm od pomiaru 2 tygodnie temu., czyli rosniemy
Jedziemy na wizyte do polskiego gina jutro wieczorkiem, posprawdzac porzadnie co i jak - prosze o kciuki
pozdrawiam
V
villandra8
Gość
Cieszę się, że u wszystkich wszystko pod kontrolą ;-)
Co do GBS, to ja przy synu miałam dodatni, urodziłam szybko (2,5h), do szpitala pojechaliśmy po odejściu wód (odeszły zanim się zebraliśmy ;-)), więc urodziłam jakąś godzinę po podaniu antybiotyku, a syn się urodził zdrowy, bez żadnych obciążeń z tego tytułu.
Co do GBS, to ja przy synu miałam dodatni, urodziłam szybko (2,5h), do szpitala pojechaliśmy po odejściu wód (odeszły zanim się zebraliśmy ;-)), więc urodziłam jakąś godzinę po podaniu antybiotyku, a syn się urodził zdrowy, bez żadnych obciążeń z tego tytułu.
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Villandra co to jest ten GBS? To ja urodzilam podobnie szybko. Do szpitala tez pojechalam jak mi odeszly wody. Wczesniej nic nie czulam, zadnych skorczy czy innych... I dokladnie 2h 47 minut pozniej T byl juz na swiecie.
Deli mam nadzieje ze jednak wyniki sie unormuja.
Aksiel no to trzymam kciuki za wizyte u tego polskiego ginekologa.
Deli mam nadzieje ze jednak wyniki sie unormuja.
Aksiel no to trzymam kciuki za wizyte u tego polskiego ginekologa.
reklama
Podziel się: