no proszę, jakie metody !!!)))
hahahahhahahah
a gdzie twoja etyka...?![]()
no może źle się wyraziłam:
'takie rozumne mogą być dzielne podczas wkłucia po obiecaniu/otrzymaniu nagrody pocieszenia ':-) brzmi o niebo lepiej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no proszę, jakie metody !!!)))
hahahahhahahah
a gdzie twoja etyka...?![]()

HOhohohoho to 360g wiecej od mojej na ten czasNo i po wizycie. Mamy 2 miesiace i wazymy 6460 g :-) czyli zwolnilysmy - teraz to wyszlo 320g na tydzien. I urosla 5 cm w ciagu dwoch tygzwolnila z tyciem a zaczela rosnac
Jesli chodzi o ciemiaczke to mamy 1x1,5 ale czy to dobrze czy zle to nie mam pojecia
![]()

Oooooo SUPER!
Daj znać jak sie sprawdza
Stosujesz już?
zdecydowanieno może źle się wyraziłam:
'takie rozumne mogą być dzielne podczas wkłucia po obiecaniu/otrzymaniu nagrody pocieszenia ':-) brzmi o niebo lepiej![]()

. Jak się podnosiłam to moje dziecko chyba myślało że to zabawa w A KU KU bo się śmiał od ucha do ucha

A my jednak jutro idziemy na usg bioderek, bo będzie przyjmować najpierw zdrowe dzieci, a dopiero potem chore:-). Chociaż zastanawiam się czy uda mi się po tym lodzie zdradziecko ukrytym pod śniegiem bezkolizyjnie dojść do poradni. Ostatnio leżałam 4 razy. Jak się podnosiłam to moje dziecko chyba myślało że to zabawa w A KU KU bo się śmiał od ucha do ucha
![]()
:-)Uzywam tej wody wlasnie i stale ma katar.
U mnie nie ma takich supermarketow
U nas to nie tyle katar co zatyka mu sie nosek jak cofa mu sie mleczko do buzki :-( zazwyczaj noca ma zapchany i wtedy mu zakraplam, ale w ciagu dnia po zmianie pieluszki tez co jakis czas dostaje po kropelce lub dwoch do noska na przeczyszczenie 
Naszym utrapieniem jest nie katar ale kozy (czasem sucharki a czasem ciągutki)Ja z kolei stosuje kropelki do nosa firmy Otrivim - i u nas bardzo dobrze sie sprawdzajamozna je kupic w aptekach internetowych
U nas to nie tyle katar co zatyka mu sie nosek jak cofa mu sie mleczko do buzki :-( zazwyczaj noca ma zapchany i wtedy mu zakraplam, ale w ciagu dnia po zmianie pieluszki tez co jakis czas dostaje po kropelce lub dwoch do noska na przeczyszczenie
![]()

Ja nie wiem ze w ciągu doby ona potrafi całe pastwisko tam wyhodowac...