no zaraz mnie coś trafiCzyli, że moje dziecko będzie teraz odwitaminizowane przez pipy z poradni
![]()
Sluchaj nie stresuj sie, zapytaj lekarza na nastepnej wizycie- ja tez to zrobie. Bedziemy mialy pewnosc ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no zaraz mnie coś trafiCzyli, że moje dziecko będzie teraz odwitaminizowane przez pipy z poradni
![]()
Co lekarz to inne metody. Pogubic sie mozna
No ja podaje , 2 kropelki na dzien ;-)
Klaudzia trzeba podawac po karmieniu/ po odbiciu , prosto do buzki
![]()
moj po karmieniu i odbiciu nie wezmie do buzki juz nic wiecej.... nawet slodkiego plynu ktory podaje mu na pomoc nie chce po karmieniu..
NIEMary Mary, a powiedz no mi, czy Ty szeroko pielu****esz teraz???![]()
DZIECI WYŁĄCZNIE NA BUTLI NIE POTRZEBUJA WIT D3 PONIEWAŻ MLEKA MODYFIKOWANE SĄ WYSTARCZAJĄCO WITAMINIZOWANE!no zaraz mnie coś trafiCzyli, że moje dziecko będzie teraz odwitaminizowane przez pipy z poradni
![]()
My też mamy zalecone szczepienie zalecone szczepienie acelularne.Skąd ja to znam....
Nas też pediatra wysłała do neurologa ze slowami "Mala na pewno ma asymetrię ze wzgledu na położenie pośladkowe i na pewno ma wzmożone napięcie mięśniowe".
Bylismy u neurologa i to opis neurolożki "Mala drobna i silna, napięcie mięśniowe prawidlowe, rehabilitacja nie potrzebna, kontrola w wieku 3 miesięcy, zalecone szczepienie acelularne".
I bądz tu mądry, ciekawe czy za 2 tygodnie nie okaze się, że jednak rehabilitacja potrzebna.
Justys zszokowalam się, że twój z brzucha na plecy potrafi się przewrócić.
Moja ? Cos ty-nie ma szans. Moim zdaniem ona słabo trzyma głowę jak leży na bruchu.
A rehabilitacją sie nie martw !
Wiesz ile dzieci rehabilituje się ta metodą Bobath lub Woyta ?
To są naprawdę duże liczby, ja co chwilę spotykam gdzies w przychodni matki, ktorych dzieci ktore chodzą na te rehabilitacje.