D
dziunka24.
Gość
Suszone borówki można dostac w aptece lub zielarskim.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas jest tak po jajkach i nabiale, może więc trzeba by zmienić mleko?Witajcie nie pisałam baaaardzo dłuuuugo tutaj z Wami, bo od porodu. Nie nadrobiłam co u Was bo nie dam rady, mam jednak nadzieje, że mnie pamiętacie i odpiszecie na mojego posta. Jasiek ma teraz 4,4 m-ca od początku borykaliśmy się z kolkami terz jest lepiej, ale nadal nie rewelacyjnie mamy taki problem, że ciężko mu przychodzi puszczanie bączków do tego stopnia, że w nocy budzi go to i pozniej ze spaniem jest masakra. Może, któraś z Was miała lub ma podobny problem. Ja mysle, że przyczyną jest to, że nie odbija mu się po nocnym jedzonku, bo zasypia przy butli, ale nie jestem go w stanie zmusić do odbicia.
Pozdrawiam Was wszystkie i maluszki również.
u nas jest tak po jajkach i nabiale, może więc trzeba by zmienić mleko?
Ja podaje Nutramigen to mleko stosowane dla dzieci z alergiamii na białko mleka krowiego, w nietolerancji laktozy i sacharozy, w kolce jelitowej czyli jest bardzo delikatne. Jaskowi tez wyszła bakteria gronkowca w moczu ale lekarka stwierdziła, ze niewiele jest jej i pewnie pochodzi z tego, że żle pobrałam próbkę a równiez pobierałam za pomocą woreczka. Ponoć trzeba odciągnąć napletek u chłopców i przemyć, ale jak to robić przemywać i jednocześnie łapać siki to jakaś paranoja.
U nas jjednak wyszła bakteria w posiwie moczuu (dopiero dziś były wyniki) jaka dkładnie to Wam nie powiem, bo mój A zostawił wyniki w pracy
A musze jeszcze zwrócic honor tym z Wam, które twiierdziły, że fatalne samopoczucie michasia to ząbki. Zarzekalam się, że to nie możliwe, bo nawet dziąsęłka nie opuchnięte, a pamietam, ze Kuba miał potwornie spuchniete i takie gąbczaste no więc nic nie zapowiadało a dziś wyszły 2 ząbki!!! :-) jednak mialyście rację co do tych humorków....
u mnie robili ukłucie jak przy badaniu cukru ... i wyciskala po kropelce do takiej probówki malutkiej maly tylko pisnal przy wkłuciu a jak wyciskala to nic nie czulMam pytanko do Was czy, któreś z Waszych pociech miało robioną morfologię i jak wygląda pobranie krwi ??? Bo my mamy skierowanie i idzsiemy po świętach, a na samą myśl się boję.
Mam pytanko do Was czy, któreś z Waszych pociech miało robioną morfologię i jak wygląda pobranie krwi ??? Bo my mamy skierowanie i idzsiemy po świętach, a na samą myśl się boję.
dokłądnie, u mnie tak samo. Michaś to to generalnie olewa co mu Pani z rączką robi, bo tak sie tyle cikawych rzeczy dzieje!!!!u mnie robili ukłucie jak przy badaniu cukru ... i wyciskala po kropelce do takiej probówki malutkiej maly tylko pisnal przy wkłuciu a jak wyciskala to nic nie czul