reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

hej z rana...
dziś w nocy jeszcze gorzej...ale to na bank ząbki bo nagle się budził z piskiem...3 razy...zanim go ululałam trochę czasu mineło...dentinox na szczęscie pomaga ale na krótko :-/ widzę że górna 2 się przebija ,dziś zajrzę może skurkowaniec się już wyrżnął...zombi jestem dziś totalne...

D przeziębiony,po wczorajszych ulewach

Ja sięwybrałam do sklepu jak przyszedł,cała mokra wróciłam i tez kicham prycham....

reklama
hej z rana...
dziś w nocy jeszcze gorzej...ale to na bank ząbki bo nagle się budził z piskiem...3 razy...zanim go ululałam trochę czasu mineło...dentinox na szczęscie pomaga ale na krótko :-/ widzę że górna 2 się przebija ,dziś zajrzę może skurkowaniec się już wyrżnął...zombi jestem dziś totalne...

D przeziębiony,po wczorajszych ulewach

Ja sięwybrałam do sklepu jak przyszedł,cała mokra wróciłam i tez kicham prycham....

Zdrówka życze ;-)

Moja juz od jakiegos czasu tak popiskuje w nocy i rozpacza przez sen-olśniłaś mnie ze to moga byc zeby ;-)

Jasiek juz od 2 tyg ma takie noce, ze co godzina pobudka i płacz nie wiadomo czemu wczoraj był wyjątek. Jeśli to zęby to jak długo to potrwa ????

A u nas za to ciąle jest "łeee" "łeeeeeee" :/ Już noramlanie chwilami nie mam siły na te jego stękanie. :( Nie wiem o co mu chodzi. A zębów to na pewno nie są bo ma ich juz 6 i nie czuć by coś mu tam miało iśc ... Dobrze ,że chociaż zdrów jak rybka.

Marta u nas też jest pokasływanie, przeważnie udaje ale też krztusi się ostatnio ślinką. Jedynka już tuż tuż, wyraźnie widać, ale jeszcze nie na wierzchu. A może na wierzchu tylko ja nie widzę?

Dziewczyny, ja to kompletnie nie widzę zębów u nas a mały ślini się na potęgę i te niespokojne noce. Wczesniejszych też nie widziałam dopiero jak dziąsła pękały. I do tego smaruję mu dwójki na górze i dole a on mnie skubaniec gryzie :(

reklama
Do góry