reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

My wszystkie trzy wstajemy zawsze zakatarzone rano, mimo, że w domu to suchego powietrza nie ma. Druga sprawa że jestem alergikiem i nie pamiętam w swoim życiu dnia bez kataru mimo, że stosowałam przeróżne leki. Aśka ma to samo.

reklama
Agrafka zdrówka dla Ali... miałam zapalenie ucha i nie wspominam tego miło...

Byliśmy dziś na 3 dawce pneumokoków i bilansie. Młody waży 15,100 i mierzy 96 cm. Ilu komplementów się tam nasłuchałam hi hi a serce rośnie.
MŁody dostał skierowanie do chirurga na kontrolę , bo jedno jąderko ucieka mu - cokolwiek to znaczy:sorry:Idziemy 2 grudnia. Poza tym spojrzała na siusiaka i mówi "wąsko tu" . Bedziemy jednak obserwować , bo stulejkę ewentualnie orzeka się teraz pózniej - około 3-4 lat.
Mleko modyfikowane mamy pić jeszcze rok, wit.D odstawić. Pytałam o tran i powiedziała , ze ona nie ma zaufania do tranu , bo jest z wątroby ryb a tam są różne pierwiastki typu rtęć i zaleca dziecim omega med, który jest przetworzony z alg- przez to bezpieczny. Czyli bierzemy dalej omega med

Michał niestety popołudniu zaczął gorączkować. DO lekarza dopiero jutro w poludnie, dziś się nei dostalismy. niby nie wymiotował od 10 ale i nic nie jadł, niewiele pił. Popołudniu zjadł kilka chrupków kukurydzianych a przed snnem wypil 100 ml mleczka i to chyba byl blad, bo wrócilo przed chwilą :-( mam nadzieję, ze goraczka nie wróci

reklama
Kilolku,jak u was z kupa?u nas znowu jazda z zatwardzeniem.dwie godziny sie skarzyla na brzuszek I tylek,siadala na nocnik I wstaw ala chyba z 20 razy. Taka zmeczina,ze kladla sie na dywan,w koncu dalam czopek po cichu, tak biedna krzyknela,az mam wyrzuty sumienia. To bylo niecale pol h temu.kupy nie ma,ale po 5min sie uspokoila,weszla do lozka I zasnela doslownie po przylozeniu glowy do poduszki.a ja za 4h pobudka do pracy :-(

Do góry