D
dziunka24.
Gość
U nas bylo najgorzej na dloniach, stopach, na szyji i na buzce - wystarczylo, ze przetarla raczka oczko i na okolo same platy skory. Wpadalo jej to do oczek i nieraz bylo widac na teczowce skore...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mojej malej tez luszczyla sie skorka na calym cialku...oliwka pogarszala raczej niz pomagala...kapalam ja w oilatum i smarowalam parafina po kapieli i wszystko sie ladnie zluszczylo, zostala tylko glowka.....powoli schodzidziewczyny nie mozemy sobie poradzic z luszczaca sie skorka szczegolnie na raczkach stopkach i brzusiu. Smaruje ja oliwka ,dodaje do kapieli,uzywamy kremu i nic nie pomaga.Nieweim moze sprobowac oliwki z innej firmy.Uzywamy johnsona
dziewczyny czy kolki maja wszystkie dzieci? od kiedy mniej wiecej sie zaczynaja? u nas póki co cisza;-)
nie wszystkie dzieci maja kolki. A do kiedy moga sie pojawic,tzn do jakiego wieku?dziewczyny czy kolki maja wszystkie dzieci? od kiedy mniej wiecej sie zaczynaja? u nas póki co cisza;-)
słyszałam ze zwykle zaczynają sie kolo 3-4 tyg życia a potem juz raczej nie powinny sie pojawic , ale nie wiem czy to prawdanie wszystkie dzieci maja kolki. A do kiedy moga sie pojawic,tzn do jakiego wieku?
My dziś po szczepieniu...
3 wkucia, masakra...:-(mały płakał strasznie:-(już za miesiąc obiecałam że wykupię tą skojarzoną.Ale znowu naczytałam się różnych opinii i już nie wiem co robić..
Czy Wy mamusie szczepicie tylko skojarzonymi czy takimi darmowymi??
Wizytę u dermatologa musiaąłm odwołać bo Pani doktor w przychodni z nowu się spozniła
Za to na bioderka z usg się zapisaliśmy na 28 grudnia...oczywiście prywatnie 220 zł.......
U MNIE ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!