reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Dzięki dziewczynki :)
Jej się tu nawet podoba, na sali mamy super warunki - jeszcze dwoje małych dzieciaczków, każda mama ma sofkę do spania wiec mogę spać z Alą.
Tylko nuda straszna bo nie możemy wychodzić z sali, zeby nic innego nie podłapać.

reklama
Agrafka o rety :O
Trzymamy i my za was kciuki, duzo sily i wytrwalosci.

Ja myslalam już wczoraj że my też wylądujemy w szpitalu grrrrrrrrrrrr.

Biedne te dzieci. Jeszcze raz duzo, duzo zdrowa!!!!!!!!!!!

Agrafka tak myślałam o was ze pewnie w szpitalu leżycie. Najwazniejsze zeby Alicja szybko doszła do siebie, zdrówka.

Agrafka duuuzo zdrówka dla Córci!! :) Gdzie lezycie?

Dziunka ja nie wiem skąd te powiedzenie ze leczony katar trwa tydzien a nieleczony 7 dni ;p U Oliska zawsze trwa 2 tygodnie! Leczony czy nieleczony. Wiec to powiedzenie się nie sprawdza, przynajmniej u nas. Ja sama mam roznie 5 dni a ciągnie się do 2 tygodni.

Agrafka duuuzo zdrówka dla Córci!! :) Gdzie lezycie?

Dziunka ja nie wiem skąd te powiedzenie ze leczony katar trwa tydzien a nieleczony 7 dni ;p U Oliska zawsze trwa 2 tygodnie! Leczony czy nieleczony. Wiec to powiedzenie się nie sprawdza, przynajmniej u nas. Ja sama mam roznie 5 dni a ciągnie się do 2 tygodni.

Bo w tym powiedzeniu nie chodzi o ilosc dni, tylko o ta ze katar sam musi przejsc, a leki w tym nie pomoga

Agrafka - trzymcie się ciepło... oby było tylko lepiej.
Innym szybkiego powrotu do zdrowia i prośba wielka do pogody - niech się określi...

Dokładnie tak jest z katarem :) dobrze być pod opieką lekarza , ale wielokrotnie sparwdziłam, ze katar nieleczony i leczony trwa tyle samo:)

cyt.anawawke i prośba wielka do pogody - niech się określi..

Anawawaka kocham Cie :)

reklama
Do góry