reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
dzięki:-) myślałam że Marcel pije już krowie z butli, synek Klaudzi pije już z tego co pamiętam, a Asia samego czystego nie ruszy, jedynie do płatków.
Tomek moj tez juz pije zwykle-krowie. 2x dziennie z butli(po ok 300ml) tzn przed snem i rano po obudzeniu sie - jak dostanie butle to jest ok, a jak bym nie miala to ryk i musze predko po nie biec :-)
pije tak juz dobre kilka miesiecy, zadnych oznak negatywnych nie bylo. inaczej mleka mi nie tknie, jak dam z platkami, to wyjada same platki, budyn np to od swieta, baaardzo rzadko :-)

No podobno do 3 r.ż. nie zaleca się mleka krowiego, ale znam dużo dzieciaków które mm nie tolerują a własnie krowie bardzo:tak:byleby nie UHT ;-) ale młoda zalicza sie do dzieci ktore mm BARDZO kochają:-D za to julia i Miłek od 8 miesiaca żadnego mleka nie wypiją, Julia ew. tylko do płatków lub kakao, Miłek wcale.

A różne, byleby z czekolada, bo Julia innych nie ruszy:-D a Joasia skazana na to co Julia:-D Płatki kupujemy dwa razy w tygodniu dużą pakę:dry:

ostatnio hitem są Cookie crisp, a tak chocapic i nesquik na zmianę.
platkicheeriosmfj9.jpg

dziunka mój tez sie zalicza do tych dzieciakow, ktore kochaja mm ;) zdecydowanie :)
ale krowie raz za czas do jajecznicy czy jajek na miekko na sniadanko chetnie ze szklanki wypije :tak:
mialam mu juz nawet zmieniac na krowie bo wlasnie gadalam z Klaudzia, ktora u mnie byla niedwno, ze Oli (tak jak pisalas) pije krowie i je uwielbia ;) wiec chcialam tez dawac Kubie ale na razie jednak zostaje jeszcze przy mm ;)
ja za to nie nawidze mleka :(

Witam dziewczyny

Tak Pawel ma 5 :)
ale moze nie bede wam pisac jak to dziadostwo sie wybija. Kazdy kawalek po trochu, nam wyszla pierwsza czesc, jeszcze 4 hmmmm

Pawel zawalony katarem , normalnie rece opadaja. Zasnal szybko, ale ja ciagle walcze z jego zatkanym nosem. To chyba gorsze niz goracza, teraz dopiero udalo mi sie wyciagnac mu smoka i troche lepiej mu sie oddycha. łozeczko mam cale w mokrych pieluchach i wiadro z woda przy łóżeczku. Jeszcze sie zastanawiam czy mu jednej ampulki wody nie rozpylic w pokoju przez inhalator. Nic wiecej nie zrobie, posmarowany mascia rozgrzewajaca, majrankowa pod nosem i woda morska nawilzony nosek. Musze czekac i mam nadzieje ze katar nam niezalegnie w oskrzelach tylko splynie

a woda morska nie pomaga? Mojej małej pomaga, albo mam spray homeopatyczny Euphorbium na katar właśnie. Tez pomaga, spytaj w aptece.

reklama
Do góry