reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Gosia zdrówka! Widzisz u nas też Asia rano kasłała mokro i brzydko kilka dni chyba, w dzień się uspokajało. Poprzestałam na Lipomalu i wszystkie objawy odeszły. Nie wiem co to było, obstawiałam wilgoć, ale wtedy kaszel byłby na okrągło...

Gosiulek bardzo dobrze, że poszłaś :tak: dużo zdrówka dla Was

Anawawka oby u Was też szybko sobie poszło chorubsko!!!

Dziunka widzisz jaka Asia dzielna brawo!!!

Gosiulek zdrówka. Bierzecie moze Neosine ? Ala to brala ostatnio na wirusówkę przez 8 dni, nie wiem czy pomogło, ale po 3 dniach katar i kaszel ustąpiły.
Brła ateż Sambucol z czarnego bzu i Flavamed i jeszcze wykrzytuśnie PectoDrill.

Ala przeziębiona, zaraziła się pewnie ode mnie :/. Poszła dziś do żłobka bo mam robotę pilną, nie miałam wyjścia, ale jutro mamy badanie słuchu i w ogóle mieliśmy plany różne, mam nadzieję, ze się nie rozchoruje :(

Agrafka bierze neosine,clemastin i flavamed na razie bo w sobotę nie było prospanu.Dziś mąż wykupi ten ostatni..Na razie nie ma poprawy.Jest gorzej ale lekarka mówiła że to może potrwać dłużej. Cały czas ma tylko kaszel i jest smutny,przybity...Poza tym nic.

Zdrówka dla Ali i Ciebie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry