reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja chyba wykrakałam wczoraj, ze Michałowi nic nie jest, bo dzisiaj ma zapuchniete ucho tzn chrząstkę wygląda jak ropien moze troche. Smarowalam rivelem ale na razie brak poprawy. Rano mial tez kilka małych zadrapań a po kapieli patrze a te wszystkie zadrapania zmieniły sie w krostki. Oby to tylko nie ospa!! Co ja zrobie jak to ospa? za chrzest juz zapłacone, zdjęcia tez. Gosci zawsze mozna odwolac, przelozyc, wszyscy zrozumieja ale kasa przepadnie, kolo 500zł. :-( piechota nie chodzi. No i sukienka juz jest na styk, za miesiac juz sie nie nada :-(. trzymajcie kciuki
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
kilolku tylko spokój nas uratuje ......... oby to nie to ......... trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kilolek, oby to nie była ospa..na pocieszenie Ci napiszę - nie wiem, może pamiętacie..myśmy mieli pierwszy termin chrzcin Martusi na marzec - zaliczki połacone w cukierni, restauracji no i kościół zapłacony..no i tydzień przed chrzcinami wylądowaliśmy w szpitalu (wirusowe zapalenie oskrzeli schodzące na płucka)..i wszędzie nam obiecali, że zaliczki nie przepadną, dało się terminy przesunąć:-)
reklama
szlag mnie zaraz trafi
młoda od poniedziałku do środy siedziała w domu. w czwartek poszła do przedszkola. pochodziła 2 dni i znów ma katar
i znów ten cholerny ropny, bo żółto-zielony
i w nocy jej przeszkadzał
spałam może ze 2 godziny 

Podziel się: