M
Marcik&Kuncek
Gość
U nas dalej brak zezowania 
Mysz lepiej idz i sprawdz, napewno nie zaszkodzi

Mysz lepiej idz i sprawdz, napewno nie zaszkodzi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Mysz lepiej idz i sprawdz, napewno nie zaszkodzi![]()

Tylko kurcze jakos czasu brak. Na codzien w ogole zapominam, a jak sobei przypomne to na chwile i zani msie za to zabiore to jzu jest cos inengo do roboty... no i tak to schodzi...
Wstyd...
Nadwzroczność i okularki +6,5 i +4. Pani doktor pytała gdzie myśmy się tak długo uchowały, ale skąd mogłam wiedzieć, że coś jest nie tak skoro ona normalnie funkcjonuje - nie obija się o meble, koloruje itp W jednym oczku pod pewnym kątem nie widzi, a drugie wszystko nadrabiało. Teraz przez 6 tygodni oprócz okularów, na 8 godzin dziennie mam zasłaniać zdrowsze oczko. I tu pojawia się problem - jak to zrobić??? Jakoś udało się namówić córkę na okulary, ale zasłanianie oczka, to istna droga przez mękę. Może ja mam do tego złe podejście, ale staram się żeby chociaż trochę w ciągu dnia było zaklejone. Nie wiem jak ją przekonać, bo rozmowa i tłumaczenie przynoszą marny efekt, a z argumentem "nie widzę" trudno dyskutować. Jutro ma iść do przedszkola i nie wiem jak to będzie.