Hej
witam wszystkie kochane mamusie ...
wszystkiego najlepszego drogie mamy
;-)
My sie tu powoli aklimatyzujemy ,jest coraz fajniej ,coraz bardziej mi się tu podoba ,ludzie o niebo zyczliwsi ,usmiechaja sie ,pozdrawiaja nas

Emi tez fajnie ,jest tu chyba bardziej zadowolona niz w polsce ,jakas weselsza ,śmielsza ...chodze z nia często do parku zeby z dziecmi sie jak najwiecej bawiła ...od wrzesnia idzie do przedszkola ...na 4 i pól godzinki ...jakos nie mam serca posłac ja na caly dzień
U nas ceny mięsa różnie się kształtuja .....ale wołowina jest stosunkowo tania ...najdroższe sa piersi z kurczaka ...gdzie tacka piersi 300 g kosztuje nawet 3 do 5 f ,nie wiem czemu takie drogie ...całego kurczaka mozna juz za 2 f kupic.ale jak bym chciala moja kochana sałatke kebabowa zrobic to musiałabym z 5 kurczaków kupic

a gdzie to mrozic
Bardzo tanie sa ciuchy,buty ,ale sa sklepy jakieś markowe ,gdzie sa droższe ale chyba i tak sporo tańsze niz w polsce ,nike ,adidasy reboki ,nosza tu wszyscy ,od niemowlaka po dorosłych ...w polsce mogłam pomarzyc tylko o takich a tu 40 f i juz ful wypas buty które w polsce kosztuja 300,400 i wiecej złotych