Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz widzę czarne wizje przyjęcia na oddział. MaskaraHej, czy normalne, że w 11tyg ciąży zamiast mdłości które miałam regualarnie + mocne bóle żołądka, mogło to przejść w bóle brzucha, osłabienie, omdlenia i niskie ciśnienie? Bardzo się martwie. Lekarza mam na 12 lipca dopiero. Pozdrawiam
Zaraz widzę czarne wizje przyjęcia na oddział. Maskara
Kochana, jest gorąco, jesteś w ciąży. Stąd możesz się słabo czuć, mieć omdlenia... Ale martwi niskie ciśnienie. Jak bardzo niskie masz? Moze jeszcze coś, co ciśnienie obniża dodatkowo, np czosnek?Hej, czy normalne, że w 11tyg ciąży zamiast mdłości które miałam regualarnie + mocne bóle żołądka, mogło to przejść w bóle brzucha, osłabienie, omdlenia i niskie ciśnienie? Bardzo się martwie. Lekarza mam na 12 lipca dopiero. Pozdrawiam
W Polsce też.Moja koleżanka w ciąży miała Ok 100/60 czasem niższe i Ok . W Niemczech mierzą na każdej wizycie ciśnienie i zapisują w książeczce
Mam anemie, zakażenie moczu itp wyniki z opóźnieniem przyszly. Od 5 dni biorę feroplex, itd jest mi generalnie lepiej. Chwiami źle się czuje ale wiadomo jak to przy tych upałach jest. Z ciśnieniem staram się walczyć, troszkę popatrzyłam z boku na swój sposób żywienia i masakra.. za mało soli właśnie, mięsa, warzyw itp same owoce, płatki, więc staram się to zmienić. Byłam wczoraj na prenatalnych i dzidziuś wszystko ma w normie, dziękuję wam za odpowiedzi.W Polsce też.