Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co do kart podarunkowych zgadzam się z Tobą. Jeżeli nie mam pomysłu na prezent sama z tego korzystamOj nie zawsze się spodoba. Ja bym nie ryzykowala zwłaszcza że to drogi prezent; wiem po sobie i swoich przyjaciołach, mamy biżuterię którą dostysmy w prezencie i leży w pudełku, bo zwyczajnie nie w naszym guście. Najbezpieczniejsze są zawsze vouxhery/bony
Witajcie kochane!
Wam do WAS pytanie,
czy złota biżuteria to dobry prezenty dla koleżanki na urodziny? Nie mam pomysłu na prezent a wiem że biżuteria zawsze się spodoba kobiecie. Z góry dziękuję za odpowiedzi!
Co do kart podarunkowych zgadzam się z Tobą. Jeżeli nie mam pomysłu na prezent sama z tego korzystamOj nie zawsze się spodoba. Ja bym nie ryzykowala zwłaszcza że to drogi prezent; wiem po sobie i swoich przyjaciołach, mamy biżuterię którą dostysmy w prezencie i leży w pudełku, bo zwyczajnie nie w naszym guście. Najbezpieczniejsze są zawsze vouxhery/bony