• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Złota biżuteria

Witajcie kochane!
Wam do WAS pytanie,
czy złota biżuteria to dobry prezenty dla koleżanki na urodziny? Nie mam pomysłu na prezent a wiem że biżuteria zawsze się spodoba kobiecie. Z góry dziękuję za odpowiedzi!

reklama
Rozwiązanie
U
Oj nie zawsze się spodoba. Ja bym nie ryzykowala zwłaszcza że to drogi prezent; wiem po sobie i swoich przyjaciołach, mamy biżuterię którą dostysmy w prezencie i leży w pudełku, bo zwyczajnie nie w naszym guście. Najbezpieczniejsze są zawsze vouxhery/bony
Co do kart podarunkowych zgadzam się z Tobą. Jeżeli nie mam pomysłu na prezent sama z tego korzystam ;)
Witajcie kochane!
Wam do WAS pytanie,
czy złota biżuteria to dobry prezenty dla koleżanki na urodziny? Nie mam pomysłu na prezent a wiem że biżuteria zawsze się spodoba kobiecie. Z góry dziękuję za odpowiedzi!

JASNE ! biżuteria jest zawsze dobrym prezentem zwłaszcza dla kobiety ! Nie zastanawiaj sie ani chwili ! ;) Ja od siebie mogę polecić Ci Link do: E-sklep salon jubilerski z bizuterią - online - sklep internetowy - E-azur.pl gdzie mają super wybór kolczyków, naszyjników, bransoletek, a nawet pierścionków na każdą okazję ;)

Oj nie zawsze się spodoba. Ja bym nie ryzykowala zwłaszcza że to drogi prezent; wiem po sobie i swoich przyjaciołach, mamy biżuterię którą dostysmy w prezencie i leży w pudełku, bo zwyczajnie nie w naszym guście. Najbezpieczniejsze są zawsze vouxhery/bony

Co do kart podarunkowych zgadzam się z Tobą. Jeżeli nie mam pomysłu na prezent sama z tego korzystam ;)

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry