reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Znikła kreska

reklama
Ale temat przeszedł na ulotkę testu więc jją Wam wrzuciłam.
Mój test okazał się pozytywny;) Zamykam temat i zajmuje się teraz sobą.
To pochwal się innym pozytywnym. Skoro zabierałaś nam czas na pytania i sprzeczki słowne. W innym temacie napisałam, ze nie ma kreski, negatywny. Zdjęcia tez tragicznej jakości. Skoro jesteś wykształcona a co za tym pewnie idzie, uważasz się za osobę inteligentną, proszę nie pisz głupot i to Ty naucz się czytac instrukcje ze zrozumieniem. Ja polonistką nie jestem, ale jak dla mnie nawet i bez ulotki wiadomo, ze kreska z odczynnikiem musi przejść przez pole testowe i kontrolne, wiec sie prz3mieszcza. I albo się wybarwi albo nie. Na dokładkę testy facelle nie są godne zaufania.

Nie potrzebuje, sama jestem polonistą ze studiami podyplomowymi z psychologii. To mi wystarczy a na przyszłość radzę być kulturalnym i szanującym innych zdanie … kogoś nic Wam nie pomoże .

Dziewczyny ja tylko zapytałam i odpowiadałam na Wasze pytania jak w każdym innym poście zgodnie z moją wiedzą i przekonaniami. Każdy ma do tego prawo tutaj. Niektóre z Was nie mogą się natomiast pochwalić kulturą i to jest przykre.

Sztampowy to może być styl, wzór. Nie wiedza. Wiedza może być co najwyżej powszechna.

Można powiedzieć, że kobiety ubierają się sztampowo. Bo jednakowo i mało oryginalnie.
Rozmowa może być sztampą bo pogadamy o pogodzie - nudy, zero oryginalności.

Wiedza nie może być sztampowa, bo jest poparta faktami, a nie oryginalną twórczością. Jeśli mówisz, "powszechna wiedza" masz na myśli wiedzę ogólną, podstawową gdzie oczekiwania są takie, że plus minus każdy o tym wie. Ale nie ma oryginalności w WIEDZY jako wiedzy per se... może być oryginalność sposobu myślenia, podejścia. Ale nie faktu.

reklama
Dziewczyny ja tylko zapytałam i odpowiadałam na Wasze pytania jak w każdym innym poście zgodnie z moją wiedzą i przekonaniami. Każdy ma do tego prawo tutaj. Niektóre z Was nie mogą się natomiast pochwalić kulturą i to jest przykre.
Dobrze. Zaczęłaś temat, ok ... To teraz pokaż Nam te testy, które wyszły Ci pozytywne.

Do góry