reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
sylwia532 pisze:
mi tylko pozostalo pozbyc sie kola ratunkowego

Oj, ja to się już powoli zaczynam z nim zaprzyjaźniać ;) Jakoś mam wątplwości czy wróce do figury sprzed ciąży... :( MUSZĘ się w końcu na jakiś basen albo na tenisa zapisać!

no ja tez mysle ze ruch jest bnajlepszy tylko co mozna ciekawego robic w małej miesinie bez wiekszych atrakcji sportowych???
rower???

qrczaki! a u mnie waga wyraźnie idzie w dół!!! a nic specjalnie nie robię - aktywność jak przed ciążą i na jej początku :) czyli ruch na świerzym powietrzu :)

zostało +3 :)

kasiula matula pisze:
no ja tez mysle ze ruch jest bnajlepszy tylko co mozna ciekawego robic w małej miesinie bez wiekszych atrakcji sportowych???
rower???

ja tez mieszkam 3 km od miasta na wioseczce, wydaje mi sie, ze dlugie i szybkie spacery sa w tej sytuacji najlepsze :) w ciagu godziny szybkiego spaceru mozna stracic troche kalorii i oczywiscie tluszczyku :) ja praktykuje i oczywiscie brzuszki na zgubienie oponki :)

Kasiula, a basen jest? W sumie pływanie jest przyjemne i dużo mięśni pracuje - no tylko wiadomo, zależy co kto lubi. ja bym się zpaisała, tylko nie mam za bardzo z kim. Siostra się nie rozbierze, z trzech przyjaciółek jedna też się nie rozbierze, druga w Dublinie a trzecia w Londynie ;D Jak się wkurzę to sama pójdę!

a propo basenu, czy myslalyscie o zajeciach z dzieciaczkiem na basenie? Moja kolezanka chodzi i jest strasznie zadowolona jej mala uwielbia sie pluskac a i ona przy okazji sie troche porusza:)

Catherinka - a czemu nie chodzisz właśnie sama?Ja rzadko chodzę z kimś - traktuję to jako czas dla siebie -

reklama
iwosz pisze:
Catherinka - a czemu nie chodzisz właśnie sama?Ja rzadko chodzę z kimś - traktuję to jako czas dla siebie -

Iwosz, chyba tak zacznę, chciałam z kimś, bo miło byłoby mieć z kim zamienić parę słów po przepłynięciu paru długości :) Ale fakt - jak będę sama, nikt nie będzie mnie zagadywał i dobrze ten czas wykorzystam :)

Asia21 pisze:
a propo basenu, czy myslalyscie o zajeciach z dzieciaczkiem na basenie? Moja kolezanka chodzi i jest strasznie zadowolona jej mala uwielbia sie pluskac a i ona przy okazji sie troche porusza:)

Asia, super sprawa, ja już się dowiadywałam gdzie są w Krakowie i mam zamiar chodzić z Filipem, ale jeszcze troszkę poczekam, aż będzie stabilniejszy, żeby już główkę trzymał, myślę, że jakoś na jesieni zacznę.

Do góry