reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Życzenia dla Dzieciaczków CZerwcowych 2010 r.

WSZYSTKIM SOLEnizantoM wszystkiego NAJ!!!Zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń;):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Milenko, Julianku i mój kochany synku Damianku!!! Dużo zdrówka dla Was dzieciaczki!!! Już 3 miesiące, ale ten czas leci!!!

1008-011-49-1042.gif

Wszystkiego najlepszego dla dzieciaków, którym nie złożyłam życzeń w terminie! Igo, Kornelio, Łukaszku, Ignasiu spóźnione, ale szczere życzenia :-D Majeczko i Tomku dla Was także życzenia wszystkiego dobrego, rośnijcie zdrowo! :tak:
Jagusiu, Eryku i Zosiu rośnijcie zdrowo i bądźcie grzeczni! :-) Urodziliście się w wyjątkową dla mnie datę 14 czerwca i tego Wam też ogromnie jeszcze raz gratuluję :-D
Damianie, Julku i Milenko wszystkiego dobrego, choć ttrochę spóźnione to szczere dla Was życzenia ;-) bądźcie dobrzy dla rodziców i zdrowi :-D
I oczywiście wszystkiego co najlepsze dla kończącego dzis 4 miesiace Collina :tak::-D

Załączniki

• 2_mini_1.jpg
    2_mini_1.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 43
a ja chciałam złożyć najpiękniejsze życzenia i dużo uśmiechów dla wszystkich dzieciaczków które kończyły w ostatnich dniach kolejne miesiące i dzisiejszym:tak:
Soniu, Małgosiu, Michałku, Witku, Amelko, Michasiu:-)

Soniu, Amelio, Gosiu, Michałku, Witku, Michasiu trochę spóźnione, ale szczere dla Was życzenia zdrowia i szczęścia. Rośnijcie pogodnie i dawajcie dużooo radości rodzicom :tak:
Oczywiście także życzenia dla dzisiaj świętujących 3-miesięcznicę dzieciaczków: Wojtusia i Krystianka :-) oraz dla Natanka, kończącego dziś 4 miesiąc życia :tak:

Załączniki

• 2_min_1.jpg
    2_min_1.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Najlepsze życzonka dla Natanka, Wojtusia, Krystianka oraz dla naszych dziewczynek dziś świętujących Natalki, Klary i Roksanki:-)

Do góry