reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Życzenia dla naszych maluszków

Igorek bardzo bardzo dziękuje za życzonka ale z tego co pamiętam to urodziłam go 25 a dziś jest 24:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no mogę się mylić w końcu to było prawie 10 miesięcy temu:-D:-D:-D:-D ale i tak bardzo dziękujemy.

Dla wszystkich e-cioć duża buźka od Igorka

reklama
UWAGA - ważna informacja!!!
Oto Tymonek Maraniko jako pierwsze Wrześniątko 2007 kończy roczek. Jak donoszą media fakt, że narodził się w lipcu to czysty przypadek, bo Tymo i tak jest Wrześniowy i koniec :)
A na poważnie:
TYMONKU -

Ile płatków ma stokrotka,

ile jabłek ma szarlotka,
ile kurek jest w kurniku,
ile ząbków jest w grzebyku.
Tyle słońca bez cienia goryczy,
e-cioteczka Atru z Tymusiem Ci życzy :)
a tutaj słodki załącznik:
tort_dzieciecy_11_lrg.jpg

Ostatnia edycja:
No i stało się pierwszy wrześniaczek ma roczek jupiiii kiedy to minęło ROK:szok::-D:-D:-D

Tymonku kochany!!W dniu Twoich pierwszych urodzin, oprócz życzeń jakie zwykle składa Ci rodzina: zdrowia, szczęścia , pomyślności, uśmiechów, całusów, misiów, zabawek, przyjaciół i większego zasobu słów :) życzę Ci, abyś miał jak najwięcej dni w życiu, w których powiesz: jestem szczęśliwy! życzą Igorek z mamą

Rok Rok Rok Już minął rok od mojego pierwszego krzyku od mojego pierwszego oddechu
od mojego pierwszego spojrzenia na mamę tak to już rok

Ostatnia edycja:
reklama
Tymeczku wszystkiego najlepszego
z okazji pierwszych urodzin!!!
Bądź zdrowy, rosnij szybko
bądź grzeczny lub nie :) dla swych kochanych
rodziców!!!
Przesyłamy moc buziaczków i przytulasków
od e-cioci Kasi i kumpla Kubusia :)
STO LAT!!!!

Do góry