reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Hej, a czy któraś z Was mierzyła cukier po pół godzinie od posiłku? Tak chociaż z ciekawości. Bo ja tak zrobiłam i okazało się że pół godziny po miałam wysoki cukier, ale już po godzinie był w normie. A niby wszędzie pisze, że największe stężenie cukru jest po godzinie, a tu pół godziny i taki wysoki
Hej pytanie mam jestem aktualnie w szpitalu i pielęgniarka podała mi zastrzyk na rozwój pluc u dziecka aktualnie jestem w 38 tyg ciazy i okazało się że ona się pomyliła bo miała dać go komuś innemu.. Teraz się boję czy z małą będzie wszystko ok ?
Kochane podpowiedzcie
Dziś cały dzień ból podbrzusza i ból krzyża który nie ustępuje ani podczas odpoczynku leżenia ani po zażyciu paracetamolu😭
Obecnie 21 tydzień ciąży.
Zastanawiam się czy nie pojechać na izbę przjęć
K
Kati33
Jedź,nie czekaj. Będziesz spokojniejsza
Hej,
Mogłabyś mi przypomnieć z uwagi na jaki wynik pappa bierzesz acard?
Malgo21
Malgo21
Wstawiam fotke bo za kazdym razem mi się mylą te wyniki

Załączniki

• b52a5da0-ae4b-4194-b33b-56558d25b80a.jpeg
    b52a5da0-ae4b-4194-b33b-56558d25b80a.jpeg
    74,2 KB · Wyświetleń: 128
Cześć. Trzy miesiące temu miałam zabieg łyżeczkowania w 8tyg z powodu obumarcia płodu 😢. Dziś robiąc test wyszły dwie kreski ( w prawdzie druga bardzo blada ale jest ) okres się spóźnia drugi dzień. Czy jak się okaże ciąża czy przebiegnie ona prawidłowo. Czy któraś z Was była w takiej sytuacji? Zaznaczę że od poronienia zażywam kwas foliowy i witaminy dla kobiet starających się o dziecko. Pozdrawiam cieplutko
Dziewczyny proszę o radę, czy jak trzy tyg temu kochałam się z mężem i dwa dni temu miałam krwawienie było ono inne niż zazwyczaj, spóźniał się dwa dni bo pierwszy dzień obfity a resztę słabsze i trwało tylko trzy i pół dnia to czy może oznaczać ciążę
Hej kobiety.
W zeszłym tygodniu pojawiło się u mnie delikatne krwawienie nie było tego jakoś dużo. Potem było tylko plamienie. Trwało przez kilka godzin po czym koniec. Myślałam że to plamienie implantacyjne. Według kalendarza było to jakieś 7dpo. Jestem 4 dni przed @ . Nie mam żadnych objawów typu ból piersi,pleców,rozdrażnienie. Nie czuję,że @ ma przyjść. Oprócz tego że wczoraj i dziś pojawił się śluz koloru mlec
Do góry