Położenie miednicowe 38 tydzień, czy to prawda że dziecko po takim ułożeniu może mieć zniekształcona główkę?
-
angie. Anuszka272 angie. pisze w profilu Anuszka272.
Hej , ten watek prywatny juz jest ? 
Hej
Czy któryś /któraś z was ma chore dziecko na wadę genetyczną ?
My mamy młodszego syna chorego na rzadką wadę genetyczną to jest zespół krzyku kociego (Cri Du Chat)
Miałam pobranie wód płodowych w 16 tygodniu ciąży i 20 tygodniu ciąży się dowiedziałam że młody będzie chory...
To tej pory czasami płacze ale nie poddaje się
Nasz starszy syn jest zdrowy
priv Messenger Natalia Dobiech
Czy któryś /któraś z was ma chore dziecko na wadę genetyczną ?
My mamy młodszego syna chorego na rzadką wadę genetyczną to jest zespół krzyku kociego (Cri Du Chat)
Miałam pobranie wód płodowych w 16 tygodniu ciąży i 20 tygodniu ciąży się dowiedziałam że młody będzie chory...
To tej pory czasami płacze ale nie poddaje się
Nasz starszy syn jest zdrowy
priv Messenger Natalia Dobiech
-
Coronita Carolina123 Coronita pisze w profilu Carolina123.
Hejo wrzucisz mi na maila wniosek?
Kingusia.kp@gmail.com
Kingusia.kp@gmail.com
Cześć,
Mam pytanie, w ubiegłym roku jakoś w grudniu miała miejsce u nas ciąża biochemiczna... staramy się przez cały czas, jednak nie wychodzi... Powiedzcie mi, czym to może być spowodowane, czy jeśli była jedna ciąża, co prawda biochwmiczna tzn, że jest dla nas szansa... Bo ja już tracę nadzieję...
Mam pytanie, w ubiegłym roku jakoś w grudniu miała miejsce u nas ciąża biochemiczna... staramy się przez cały czas, jednak nie wychodzi... Powiedzcie mi, czym to może być spowodowane, czy jeśli była jedna ciąża, co prawda biochwmiczna tzn, że jest dla nas szansa... Bo ja już tracę nadzieję...