reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Witam. Czy są tu Panie, które będąc w ciąży brały leki przeciwdepresyjne ? np. seronil ? Jak wyglądał poród, czy wszystko zakończyło się dobrze ?
Hej, potrzebuje porady na temat porodu. Lekarz zapytał mnie czy chce rodzić naturalnie czy przez cesarkę i sama nie wiem co jest lepsze, boję się porodu naturalnego ale co do cesarki też nie jestem w 100% przekonana. A Wy jakie macie doświadczenia jaki poród Waszym zdaniem jest lepszy?
Mom2B
Mom2B
SN sto razy lepszy niż cc! Cc to było coś strasznego i w życiu bym tego nie chciała drugi raz przechodzić 😱
Hej, od kilku dni jestem przeziębiona, a od dwóch dni bolą mnie zatoki i mam straszny katar. Oczywiście według lekarza mam siedzieć w domu ciepło się ubierać i czekać aż przejdzie . Ale boje się że ten katar (już niestety zielony) jakoś źle wpływa na dziecko. Czy wiecie może czy dziecku to może zaszkodzić?
Witam martwię się wynikami podwyzone pdw czy dużo są podwyzone?jestem w 37 tyg ciąży

Załączniki

• Screenshot_2023-09-15-16-15-42-42_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-09-15-16-15-42-42_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    251 KB · Wyświetleń: 92
Czy któraś z was miałam może bete 2,3 w 23 dniu cyklu? Cykle z reguły 26/28 dni. Czy wynik jest wiarygodny? Od kilku dni czuję się fatalnie, większą część dnia towarzyszą mi mdłości. Czuję się zupełnie inaczej niż zazwyczaj przed @.
T
Tikki30
W dniu badania byl 23 dzień cyklu jutro pójdę powtórzyć aby mieć pewność będzie 25 dzień cyklu. Czy na 23 dzień wynik jest wiarygodny czy jednak badanie było wykonane za wcześnie?
M
marzycielko
mysle ze 2 23 dniu cyklu beta powinna byc juz powyzej 5
T
Tikki30
Wczoraj powtórzyłam i wynik 32, czekam na rozwój sytuacji i wizytę u lekarza
Do góry