Czy to pozytywny test jeśli druga kreska jest blada
-
Kamila23000 Devin Kamila23000 pisze w profilu Devin.
Hej brałaś te leki ?
Witam chciałam się zapytać o tabletki na poronienie bo jestem w ciąży której nie chce a obecnie jestem w Niemczech i gdzie takie coś mogę zamówić
Mama 2 małych chłopców usłyszała wyrok❗️Wesprzyj Iwonę w walce z nowotworem!
8 marca tego roku, w Dzień Kobiet, usłyszałam wyrok – nowotwór, który często jest zabójcą kobiet. Złośliwy rak piersi! Okrutny żart losu, że właśnie tego dnia się o nim dowiedziałam… Dlaczego ja?! Wciąż nie mam odpowiedzi na to pytanie… Przecież jestem jeszcze młoda! A przede...

Hej,dziewczyny jestem aktualnie w 12 tygodniu ciąży i mnie strasznie bolą. Piersi i mam je gorące nie wiem co robić?
-
mamaoliwierkaimarcelka _dusia__ mamaoliwierkaimarcelka pisze w profilu _dusia__.

Monika Skolimowska
Monika Skolimowska jest na Facebooku. Dołącz do Facebooka, aby nawiązać kontakt z Moniką Skolimowską oraz innymi osobami, które możesz znać. Facebook umożliwia udostępnianie zawartości i pomaga...
-
mamaoliwierkaimarcelka Abelina mamaoliwierkaimarcelka pisze w profilu Abelina.

Monika Skolimowska
Monika Skolimowska jest na Facebooku. Dołącz do Facebooka, aby nawiązać kontakt z Moniką Skolimowską oraz innymi osobami, które możesz znać. Facebook umożliwia udostępnianie zawartości i pomaga...
Bóg
Mąż
Dzieci
Duża Rodzina