• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Wiatm od 3 dni mam niby okres a to jest plamienie nawed podpaski nie uzywam pierwszy raz w zyciu tak mam czy to obiaw ciozy?
Cześć,
ponoć zajmujesz się administracją stworzenia nowej zamkniętej grupy dla Sierpniowe mamy 2022.
Chyba przeoczyłam listę. Może było jakieś kryterium uwzględniania na listę?
Czy mogę dołączyć do grupy?
Pozdrawiam!
Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i przychodzę z pewnym zapytaniem... a mianowicie miesiączka spóźnia mi się już tydzień więc postanowiłam zrobić sobie test ciążowy z krwi babycheck. Po upływie 20/25 minut pojawiła się druga blada kreska. Dodatkowo zauważyłam u siebie podwyższona temperaturę i delikatne mdłości. Dodam jeszcze że moje cykle są nie regularne. Jak myślicie może to być ciąża?
Hej dziewczyny. Trochę się martwię więc może któraś z was miała podobną sytuację. Więc, jestem 5 dni przed okresem. Zawsze bolały mnie całe piersi, kilka cykli przed okresem miałam bolesne tylko sutki. W tym cyklu od 4 dni ból jest nie do wytrzymania. Nie dość, że bolą to są twarde, sterczące i grudkowate. Najgorsze przychodzi wieczorem, dosłownie mnie pieką jeśli mam na sobie chociaż by bluzkę. Czy to normalne?
Anna199
Anna199
Miałam tak samo byłam w ciąży 😊
Jeśli jest to dla ciebie problem to rozumiem 😊 . Ja mam pensje z dołu i dopiero dostanę 28go a ciekawość mnie zżera. Ja mam 3660 zł plus jakieś tam stażowe, ale oni nie wlicza się w podstawę.
Hej. Szukam nadziei i rad z waszych doświadczeń :). Od 2,5 roku staramy się o dziecko. Ja wszystkie badania w normie, jajowody drożne. Mąż badania nasienia w normie. W tym cyklu brałam clo (od 3 do 8 dc) Miałam monitoring w 13 dc pęcherz 18 mm, endo 4,8 :( Lekarz uznał, że niby jest szansa. Wczoraj badanie progesteronu (21dc) 11,19...Dziś rano temp tylko 36,4. Chyba znów się nie udało:( Gdzie jeszcze szukać problemu?
Puchatymis
Puchatymis
Pamietam jak starałam się o dziecko poprzednim razem to miałam zbadać progesteron . Lekarz mówił ze jak będzie 3 to będzie git a ja miałam 7 i mówił że to świetny wynik 🤪 Ty masz 11 wiec to chyba dobrze :D ja zaszłam z temperatura zwyczajna 36,4-36,6 :) ponoć z ta temperatura to nie do końca tak proste jak nam się wydaje. A powiedz dostałaś ten okres w końcu ? :)
Nika321
Nika321
Dostałam w dniu spodziewanej miesiączki. Od wtorku znów biorę clo w sobotę wizyta u ginekologa.
Wróć
Do góry