• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Witam. Dziewczyny mam problem. Jestem w 7 tyg ciąży zagrożonej , dopadła mnie angina a lekarz przepisał mi Ospen i trochę mam obawy czy powinnam brać w tej sytuacji 😞. Niby lekarz twierdzi że nie ma obaw
Hej :) pisałyśmy na poczatku naszych ciaz o różyczce.
Coraz bliżej rozwiązania :) jak się masz ? :) reszta badań wychodziła zawsze ok,jak powinna? :) mam nadzieję,że właśnie tak ! :)))
Witam wszystkie Mamy!
Jaki polecacie laktator,oraz aspirator no noska?
Dodam,że często słyszę o aspiratorku do odkurzacza,że jest najlepszy,skuteczny.. a cos innego? Dodam,że do kwoty 150zł
Hej, czy to może nie czas by utworzyć nową zakładkę dla dzieciaków, które się urodziły. Zaraz się zacznie i się pogubimy jak będzie to wlepione w posty. Wiem, ze wszystkie najbardziej lubimy pogaduszki, ale może spróbujmy :)
Zakładka typu ROZPAKOWANE byłaby fajna
Witam. Czy któraś z Was nie została zwolniona po urlopie wychowawczym mająca umowę na czas nieokreślony? Wykorzystałam do tej pory rok wychowawczego i chciałabym jeszcze przedłużyć ale boję się że mogą mnie zwolnić
Witam jestem po drugim porodzie pierwszy miałam cesarkę a drugi naturalnie minęły 4 tyg od porodu i dzisiaj mieliśmy z mężem straszna ochotę na współżycie i zrobiliśmy to i chciałam się was zapytać czy coś mi się może stać bo byłam nacinana ale nie czuje żeby coś mnie bolało i krwi tez nie było. Mam nadzieje ze to głupio nie brzmi pozdrawiam 😁❤️
Hej, Dziekuje, ze odpowiedziałaś na mój post jako jedyna🥺możesz mi prosze powiedzieć jak wyglada cała procedura z komórkami dawczyni i w której klinice robiłaś? Pozdrawiam Magda
Wróć
Do góry