• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Jak samopoczucie po sterydach?
  • Lubię to!
Reakcje: Unficzka
MiśZielinka
MiśZielinka
Hej. Powiem Ci ze średnio.
Jest mi strasznie nie dobrze, zgaga, mdłości wszystko na raz,
i klapnieta jestem. O północy kolejna dawka..
Strasznie się tego wystraszyłam.. Bo w zasadzie przyjechałam ze słabszymi ruchami a tu takie coś..
Zobaczymy jak po drugiej dawce... A ty jaktam? Jak maleństwo?
Cześć dziewczyny .. wiem na temat pustego jaja płodowego jest dużo, jednak opiszę wam moja sytłacje .
Ostatnia miesiączka była 2sierpnia ..
We wrześniu już miesiączki nie było, zrobiłam test wyszły dwie kreski , beta była robiona 17 września wyszed 5-6 tydzień.
23 miałam wizytę puste jajo plodowe..
Mam przyjść na wizytę kolejna 11 października.. pecherzyk ma ok 12mm .czy któraś z was miała taka sytacje ?
K
Kolezanka24
Agnes4312 a miałaś plamienie ?
Ja nie mam nic . Typowe objawy ciąży wymioty senność i ogólnie takie jak przy 1 ciąży
Agnes4312
Agnes4312
Nie miałam. Przy pustych pęcherzyk bhcg rośnie często jak przy zdrowej ciąży dlatego objawy ciąży są takie jak przy zdrowej.
Ale to ja miałam pecha. Znam przykłady, gdzie zarodki się pojawiły ☺️ trzymam kciuki żeby u ciebie się udało
K
Kolezanka24
Zobaczymy, szczerze mowic ja mam już takie nastawienie że pójdę na zabieg
Hej 9 dni temu współżyłam miałam dni płodne akurat 2 dni temu także współżyłam i od wczoraj mam jasno różowe plamienia i ból piersi miesiączka ma mi się zacząć za 7 dni czy to może być krwawienie implantacyjne
Witam. Chciałam zapytać czy mogło dojść do zapłodnienia jeśli miesiączka była 9.09 stosunek 16 września. Mam raczej regularne cykle 28 dniowe. Owulacja była 23 września.
Hej hej, napisałam w sprawie tego testu SMA :) ja go mam, mogę odsprzedać, jasne, tyle tylko, że ja go otworzyłam, żeby sprawdzić, jak to wygląda i czy wszystko mam
Witam jestem tutaj nowa. Chciałam się zapytać czy test wykonany jest prawidłowy i czy na pewno jest to ciąża .miałam jedna ciążę 3 lata temu ale niestety była pozamaciczna. Czy teraz jest nadzieja ? Czy wykonać jeszcze jeden test dla pewności.
IMG20210827215509.jpg
Proca87
Proca87
Ewidentna ciąża. Gratulacje!!!
Proca87
Proca87
Dla własnego spokoju możesz sobie zrobić badanie Beta HCG w odstępie 48 godzin, żeby sprawdzić, czy hormon dobrze rośnie i tym samym wykluczyć ciążę pozamaciczną. Też jestem po cp, a obecnie 6tc, więc wiem co to za stres.
Wróć
Do góry