• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Dziewczyny! Pomóżcie. Któraś coś widzi? Test wykonany 3 tyg od stosunku i w dniu miesiączki

Załączniki

• 20211119_154316.jpg
    20211119_154316.jpg
    3,3 MB · Wyświetleń: 127
Alexz89
Alexz89
Nic tu nie ma oprócz kreski kontrolnej
8 tc i 2 dni, dziś byłam na usg, ale nie zapytałam lekarza, czy na usg wszystko jest okres ? Tam gdzie jest główka jest czarny punkt ? Czy to znaczy, że coś się nie rozwija ? Dołączam zdjęcie

Załączniki

• 2CDD6096-DD35-42A7-92C9-155DC40CE906.jpeg
    2CDD6096-DD35-42A7-92C9-155DC40CE906.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 58
Hej,
Na kiedy masz termin i czy już wiesz gdzie chcesz rodzić? Mam znowu rozterki po ostatniej wizycie u ginekologa położnika.
Liliana
Cześć dziewczyny zrobiłam dwa testy w ciągu dwóch dni i wyszły pozytywne,zrobiłam HCG beta i wynik wyszedł 60,490 jak odczytać ten wynik?

Załączniki

• Screenshot_20211110-212654-652.png
    Screenshot_20211110-212654-652.png
    83,6 KB · Wyświetleń: 53
HeidiLyn
HeidiLyn
Ta beta oznacza wczesną ciążę
Czy mogę być w ciąży??????
mam nie regularne cykle ostatni okres zaczął się 8.10.2021
16.10.2021 byl stosunek bez zabezpieczenia z końcem...
owulacja niby 21.10.2021 według mojej aplikacji
. Bolą mnie piersi mam stojące sutki bole w podbrxusza.
Zastanawiam się czy mogę być w ciąży?
czy sa jakies mamy z nerwica lekowa??
Proca87
Proca87
Ja mam depresję nerwicową od 15 lat, obecnie 12tc, biorę lek Alventa najmniejszą dawkę i to też nie codziennie. Chciałabym móc nie brać w ogóle, ale niestety nie jestem w stanie.
HeidiLyn
HeidiLyn
Zgłaszam się, jestem w 16tc. Dajemy radę :)
Kochani…. Mam duży problem, zaczęłam nowa prace pracuje już na umówię 2 tyg mam umowę o prace na czas określony do grudnia….jestem w 4 miesiącu ciąży czuje się fatalnie.. chciałabym iść na l4 już, czy mogę iść? Czy muszę cos przepracować…
A
Aleksandra50506
Na początku pracowałam miesiąc ponad na zleceniu w innej pracy potem przeszłam na druga ale to kwestia tygodnia, już mam zwolnienie narazie żadnych telefonów ani odwiedzin
A
Aleksandra50506
myśle ze będzie Ok 🙂🙂🙂 nie jestem w stanie pracować tak ciężko dalej 😏😕
HeidiLyn
HeidiLyn
Jeśli pójdziesz teraz na zwolnienie lekarskie i ukończyłaś 12tc to pracodawca jest zobowiązany przedłużyć Ci umowę do dnia porodu.
Hejka dziewczyny poradzicie coś jestem na końcówce 7 tyg ciąży,przyjmuje luteinę dopochwowo 3x1 neoparin zastrzyki acard dodam że od wczoraj zauważyłam delikatne szczypanie i swędzenie pochwy. Wizyta najwcześniej po przełożeniu dopiero za 4dni. Macie jakieś dobre rady sposoby które nie zaszkodzą dzidzi ??🙂😜
Kobietki! Mam dwóch synów i marzy mi się córeczka. Próbowaliśmy różnych sposobów m.in. metodę z owulacją. Niestety byłam przeziębiona i ta przyszła szybciej niż zwykle. Współżycie było trzy dni i dzień przed owu. Wiem bo robiłam testy i mam zawsze wtedy ból jajnika. Myślicie że mam szanse na córeczkę? Może jednak plemniki sprzed trzech dni do owu przetrwał i pierwszy dotarł do komórki jajowej.
S
Sylwuśka88
Kurczę tyle wyrzeczeń, kombinacji z testami, a tutaj psikus. Jakoś tak bardzo nastawiłam się na córkę i mam obawy jaka będzie reakcja na kolejnego synka. Napewno będę kochać jak i tych których już mam ale wiem że to ostatnia szansa była aby dopomóc szczęściu. Niby mój gin twierdzi że szanse zawsze 50/50.
Wróć
Do góry