reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Trusia ja tez sie doczekac nie moge zeby poznac plec, w przyszly piatek jade do polki i moze uga mi sie poznac, znalazlam lekarza w bydgoszczy co rozpoznaje juz od 13tyg:D
Moja siostra dzis dowiedziala sie, ze bedzie miala coreczke i trzymam kciuki, ze ja tez bo marzy mi sie corcia:)))

reklama
Karolina jestes z Bydgoszczy?
Ja to nie moge sie doczekac zeby dowiedziec sie ze dzieciatako jest zdrowe i rosnie :tak:, na plci mi nie zalezy bo juz mam parke ;-), ale czuje ze bedzie dziewczynka :tak:.

Moj maz jest z Bydgoszczy, ja jestem z Olsztyna,
Teraz marzy mi sie dziewczynka ale cos przeczowam, ze bedzie chlopczyk. wypatrzylam nawet na usg jajeczka hehehe c

Mamcia slyszalas moze jakies opinie o Wasilewskim, przyjmuje na Osowej Gorze? wiekszosc czasu w pl spedzamy wlasnie w Bydgoszczy i wlasnie tam szukalam dobrego gina przez internet bo na razie nie znam tam nikogo, kto by mi kogos polecil.

Wasilewski jeden z lepszych lekarzy. JA nigdy nie bylam ale siostra miala problem bo jej wyszla za duza przeziernosc. Byla u niego i robil jej usg genetyczne i ja uspokoil ze dziecko zdrowe i tak tez bylo :tak:. Podobno ciezko sie do niego dostac ,nie wiem jak teraz bo to bylo kilka lat temu.

W sumie do porodu jeszcze daleko, wiec zobacze jak to bedzie. Wybieram sie jeszcze do Polski do lekarza kolo listopada, wiec moze on mi cos doradzi i zobacze co polozna mi tu powie :) ja dzisiaj na szczescie czuje sie dobrze, ale zobaczy jak bedzie w pracy, bo ide na popoludniowke ?! A pogoda u nas takze do bani, caly czas pochmurno :(

milej soboty!

A co tu tak pusto?
Jak sie czujecie przyszle mamusie?
Ja sie czuje super, mdlosci przechodza :tak:. Apetyt jak wilk ;-). Czego tu chciec wiecej :-D.

Bo niedziela, wiec pustki :)

Ja dzisiaj mialam z K rocznice i bylismy na kolacji i super sobie pojadlam :) dawno takiego smaka na wszystko nie mialam :)
a teraz idziemy spac, bo jutro dlugi dzien przed nami w pracy ;/

milego tygodnia zycze wszystkim Mamusia :)))

reklama
ja poznalam plec ok 12 tyg tylko miałam to szczęście ze w Polsce bylam i poszlam prywatnie na usg 3 i 4 d. niesamowite. w Anglii może powiedzą na polowkowym ok 20 tyg. piszę może bo jak dziecko się nie odwróci to nici nie interesuje ich to.

Do góry