zosiasamosia
Fanka BB :)
Cofnęłam się kilkanaście stron, ale patrzę, że to ciągle dzisiejszy dzień pisania
To napiszę jeszcze, że w zasadzie nie mam żadnych objawów, zauważyłam tylko pełniejsze piersi, ale niebolesne i co jakiś czas kłuje mnie jakby lewy jajnik (widziałam, że dziewczyny też o tym pisały, więc trochę mnie to uspakaja). Waga stoi, a nawet z kilogram mniej, jem jak dotąd. Na razie o ciąży wie, oprócz mnie i męża oczywiście, moja młodsza siostra, bo wiedziała, że się staramy i że będę test robiła. Rodzinie chcę powiedzieć gdzieś za miesiąc, a potem stopniowo znajomym. Poza tym pisałyście też o L4 - chciałabym pracować do końca roku, może do końca stycznia, bo pracuję w systemie prowizyjnym, gdzie sporo pieniędzy jest rozliczane nie na zasadzie wypłaty, tylko "konkursów". No i na L4 ich nie będzie, wiadomo. Ogólnie mało się ciążowo na razie czuję 

odganiaj od siebie te złe myśli, bo one nic dobrego nie przynoszą.
ale nie spełniłam tego marzenia
Poza tym mam ochotę na mięsko...szyneczkę. Mój ostatni hit to kanapeczka ze świeżym chlebkiem, szyneczką, musztardą i żółtym serem. A jeszcze kilka tyg temu na wędliny nie mogłam patrzeć.