Dzisiaj w nocy mala spala bez pobudek na mleko
a u nas jadłospis w dzien jedt taki: 9 kaszka lub chlebek z szyneczka bądź jajecznica. 12-13 zupka sloiczkowa, 15.00 owoc lub jogurt naturalny z owockiem, 16.30 je nasz obiad, 19 kromeczka chlebka (ale jak nie jadła rano) no i 20 mleko (robie 210 ale zjada okolo 180ml)
Mam do was pytanie czy mozna juz dac parówki? ?? Któraś pisała, że daje ale nie wiem czy już można? ??
A jeśli chodzi o chrupki, biszkopty, wafle do lodów to idą zawsze w ruch jak jestem gdzieś w sklepie.
Mam do was pytanie czy mozna juz dac parówki? ?? Któraś pisała, że daje ale nie wiem czy już można? ??
A jeśli chodzi o chrupki, biszkopty, wafle do lodów to idą zawsze w ruch jak jestem gdzieś w sklepie.
,u mnie trojka dzieci i kazde inne..jedne sie budzilo dlugo i inne wcale ,a tez moze byc tak jak pisze shylla ,ze rosnie i potrzebuje wiecej mleka
moja malutka mleko w nocy przestala pic bardzo szybko,teraz tez za duzo go nie pije ,ale ma takie dni ze sie domaga 
jestem zła na siebie że tego wcześniej nie przewidziałam, że Zosia "głodowała" :-(
. Hania była w Kościele grzeczniutka o dziwo bo wcześniej po 10 minutach był skowyt. moje dziecko nie lubi być uplątane w wózku, szelkach czy na kolanach. kocha wolnosc biegania a inaczej tylko się męczy.imprezka też się udała tylko żałuje że mało zdjęć porobiliśmy. niestety byliśmy mocno uwiązani w kuchni i nie mięliśmy czasu na fotki. może uda nam się w jakąs ładną pogodę jeszcze wyskoczyć gdzieś w plener...