zosiasamosia
Fanka BB :)
Dzięki! Ostatecznie też mogę pójść na zwolnienie, ale dla mnie to oznacza sporo mniejsze zarobki, a wydatków będzie przecież więcej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, dziękuję Wam za słowa otuchy. Nie znam powodu poronienia, po prostu coś poszło nie tak i płód nie rozwijał się tak jak trzeba. Wg usg ciąża była o 3 tyg młodsza. Serduszko biło ale nie było go slychac. Pecherzyk był scisniety. W nocy z piątku na sobotę dostałam krwawienia, w szpitalu od razu luteina i rozkurczowe, ale nie pomogło, krwawienie się nasilalo. Było takie jak@ . Po kolejne usg było widać że pęcherzyk jest marny. Doszło do poronienia niecalkowitego. Zdecydowałam się na zabieg . I tyle. Od następnego cyklu będziemy znów się starać.
Nie poddawaj się i walczcie o następne! witam
Późną porą,ale nie mam humoru wogólenie chce tutaj smęcić od piątku praktyczie brak mdłości wczoraj lekko sie pojawiły i znikly co mnie bardzo martwi jedynie piersi są wieksże(chociaż i tak wydają mi się że znów coś inne są) no i bolą jak je ucisne...
Dzisiaj trochę zbierałam orzechów na ogordzie wrociłam i na wieczór zaczał mnie krzyż boleć
Wogolę dzisiaj poszłam odebrać wyniki swoje mega slabo się czułam jakbym zemdleć miała i przez to nie poszłam do lekarza od swoich lęków. Morfo mam ok tsh też fajne 1,79 ale znów w moczu w osadzie dośc liczne bakterie piłam sok z żurawiny i nic![]()
perelka, a nie martwisz się trochę niepotrzebne? Bo już miałaś podobne obawy i wychodziło że wszystko jest ok... Nie panikuj bo takim stresem robisz więcej szkody niż pożytkuweź wyluzuj i ciesz się ciążą
A mój M przywiózł mi dzisiaj prezentsokowirówkę! Już rano będę ją testować
nie mogę się doczekać
![]()
SuperAle mi smaka zrobiłaś na sok
Tylko pamiętaj, że świeże soki potrafią powodować niezłe wymioty
(jedyna rzecz, po której zdarzyło mi się wymiotować w ubiegłej ciąży
)
aesthete nie wiem być może zabardzo się martwię, ale nie da się złego zapomnieć i jakoś lepiej jak są objawy one utrzymują ciążę oczywiście jeśli ktoś miał od początku...
Perełka, ja to rozumiem, ale wiesz, wiele kobiet ma normalne objawy, a okazuje się, że np. mają puste jajo płodowe... Z kolei wiele kobiet nie ma zupełnie żadnych objawów, a ciąża jest książkowa... Na podstawie samych objawów nie stwierdzi się stanu ciąży, więc nie zamartwiaj się na zapas!
Czesc majoweczki,
Chcialam sie podzielic moja historia z pracy...
Mam taka kolezanke w pracy ktora sie chyba czegos domysla bo ciagle sie dopytuje o moje samopoczucie i dlaczego jem to czy tamto. Niby nic ale zaczelo mnie to juz denerwowac bo widze jak mnie obsewuje i jest po prostu wscibska baba.
Zawsze wiecej gadalysmy ale ostatnio zaczelam jej normalnie unikac bo sie zle czuje i jej zainteresowanie mi w niczym nie pomaga.
Co robic z takimi 'Kolezankami' macie jakis sposob?
Może ona ma dobre intencje i szczerze Ci kibicuje?
niektóre maja problem z zaparciami a ja znowu mam problem z biegunka
Na biegunkę węgiel ;-)