reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole, ta fasola na tyczce to mi się podoba :-) Fakt, nie wspominałam chyba o usg piersi,a robiłam je 2 tyg temu bo gin mi kazał. Babka od usg powiedziała że przy takiej stymulacji jesteśmy zagrożone bardziej i jeśli teraz mi się nie uda to za 8 mies znowu mam przyjść a jeśli się uda to 3 mies po zakończeniu karmienia

reklama
Enni widzę że z nastojem Twoim jest jak z moim:-(. Ogólnie to juz powoli po nocach nie mogę spać, bo zastanawiam się czy wszystko mam...a dopiero jestem przed rejestracją:crazy:. To jest jakiś koszmar, powoli to ivf to mi bokiem wychodzi!!!
Nie wiem czy pamiętacie, ale chciałam jeszcze przed rejestracją pójść do lekarza, żeby sprawdzić, czy wogóle się możemy starać na rządówkę... Czekałam prawie dwa tygodnie, aż mi powie kiedy wizyta i kiedy wczoraj odpuściłam, dziś, przed chwilą napisał mi smsa że wizytę mamy na 21.10. Wreszcie!!!

Dziś wogóle mam jakiegoś doła:hmm: i na poprawę humoru wybrałam się na małe pakupki:laugh2: odrazu mi się humorek porawił...
Kasik powoli idę w Twoje ślady:-D i jeszcze dostałam kartę stałego klienta:happy:

nati a stało się coś konkretnego co wprowadziło cię w stan doła? Dasz radę z tą bieganiną za papierami. Tez bym poszła chętnie na zakupy tym bardziej że za półtora tygodnia mamy imprezę firmową.

Też mam czasem doła ale wiem że powoli zmierzamy do celu więc jeszcze trochę i się uda. Ten rok nauczył mnie czekać i aby czas nie płynął za wolno wciąż coś robię ale zupełnie nie związanego ze staraniami. Poza tym czasu nikt nam nie zwróci, nie można kupić np pół kg czasu ;-) więc wykorzystujcie czas dziewczynki jak najlepiej, a wszystko i tak się uda,tylko troszkę później ;-)

Dziewczyny właśnie miałam telefon z Poznania!!!!! trzęsę się jak galareta:szok: a więc 14 nie ma Profesora i wizytę kwalifikacyjną mam przełożoną na 10 czyli na czwartek:szok::szok: masakra, tak jak Kasik:tak::-D

reklama
Do góry