reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To dziewczyny trzymam kciuki za wasze kwalifikacje nie ma sie co martwic na bank Was zakwalifikuja najwyzej beda kazali cos doniesc ale zakwalifikuja zobaczycie a wiecie kto bedzie Wam przeprowadzał kwalifikacje??
Nati do jakiego doktora sie zapisałas?

reklama
Dziś wogóle mam jakiegoś doła:hmm: i na poprawę humoru wybrałam się na małe pakupki:laugh2: odrazu mi się humorek porawił...
Kasik powoli idę w Twoje ślady:-D i jeszcze dostałam kartę stałego klienta:happy:

niech żyje terapia zakupowa. ja zaraz wezmę się za przeglądanie moich ulubionych sklepów internetowych:-) choć w ostatnim czasie każdy grosz liczę coby na dzidziusia było;-)

Dziewczyny właśnie miałam telefon z Poznania!!!!! trzęsę się jak galareta:szok: a więc 14 nie ma Profesora i wizytę kwalifikacyjną mam przełożoną na 10 czyli na czwartek:szok::szok: masakra, tak jak Kasik:tak::-D

świetnie tam działają. o tym, że profesora nie będzie 14 wiedzą już od sierpnia. całe szczęście, że zlitował się choć nad parami czekającymi na kwalifikację. bardzo się cieszę i 3 mam kciuki. nie dziwię się że się trzęsiesz:-)

pakiet in vitro promocja ma termin na luty a my chcemy teraz sprobowac ifv tanio

madzia i piotr co to znaczy, że na luty? że dopiero wtedy będzie można z niego skorzystać? nam by to pasowało bo raczej przed nowym rokiem nie podejdziemy.

zdawaj relacje. i bardzo powodzenia życzę :-)

wspaniała dziś pogoda prawda? przyszłam z pracy zrobiłam obiadek i umyłam okna:szok: takie ciepełko że szkoda było nie wykorzystać:-)

no smerfeta, żebyś później nie żałowała. jeśli masz chodzić o kulach to tak chodź. porobisz sobie ze skręcenia zwykłego poważną sprawę. a przyznasz, że do niczego Ci to nie potrzebne;-)

Kwiatuszek tak wiem kto będzie przeprowadzał nam kwalifikację - mój doktorek, do którego chodzę od lutego :-) Robił mi 5 IUI i od początku sugerował ivf w naszym przypadku, ufam mu. Na wizycie przedkwalifikacyjnej też byliśmy u niego dlatego mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta to tylko formalność :tak::tak::tak:

MagdaM dziękuję :-) A Ty tak wcześnie spać chodzisz? :baffled: Ja nigdy wcześniej niż o 24 no ale ja wstaję dopiero przed 9 to pewnie dlatego ;-)

hej laseczki :)
rzeczywiście dzisiaj pogoda była super,więc zrobiłam troszke porządku u siebie na podwórku i pozgrabiałam liście chociaż i tak jeszcze nalecą :szok::szok:
ja jeszcze jutro biorę tabletki i w czwartek mam robić test,choć bardzo się boję kolejnego rozczarowania i nie wiem czy nie będę czekać na @:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kasik powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&&

reklama
[h=5]Chciałam zaprosić wszystkie forumowiczki z ŁODZI i OKOLIC na SWAP, czyli wymianę ubrań do Manufaktury w najbliższą sobotę na godzinę 11.00. Impreza odbywa się na II piętrze w Muzeum Fabryki. Jest to świetna okazja, żeby odświeżyć swoją szafę, pozbyć się rzeczy, które w niej zalegają (swoje lub dziecięce), wymienić je lub odsprzedać w rozsądnej cenie.[/h]

Do góry