reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nati no naprawdę fuks, jak kobieta sie odezwała że niestety muszę przyjechać w innym terminie, już miałam wizję luty....marzec....a tu na czwartek:szok: o mało zawału nie dostałam hehe, jeszcze się trzęsę:tak:

reklama
To poukładało Ci się w sam raz:tak:, to teraz trzymamy za Ciebie i Kasik kciuki za wizytę, żeby wszystko poszło po Waszej myśli:tak: Zdajcie nam tu później relację jak było!!! Ty Enni szczególnie, bo obydwie na polna startujemy!!!!

Enni super!!!! :-D wierzę że to będzie tylko formalność, z resztą tak jak u Kasik ale Kasik to już o tym wie :-)

A ja mam L4 do piątku choć lekarz chciał dać na 2 tyg! Nie chciałam tak dużo bo i tak pewnie będę brała wolne na ostatnie dni stymulacji jeśli będę źle się czuła... No i na czas punkcji...

Ostatnia edycja:
reklama
A wiec krew oddana na wynik niby do 3 tygodni mam czekać:| bo wysyłają do Krakowa:/ w szpitalu oczywiście "w ciagu 14 dni ktoś sie do pani odezwie zeby przyjść po odbiór ksero":] a endokrynolog dała mi tylko krótki odpis jakie choroby, czym lecze, ze schudlam 20 kg i ze mam plany koncepcyjne...

Enni: lecze sie u endo i ona od czasu do czasu daje mi tam kartki z opisem ale chciałam mieć wszystko , tzn wszystkie ksera ale i tak dostałam odpis jakiś skrócony:/

Pole: a ja Kochana miałam juz robione usg piersi:) u mojego dr,bo cos tam mi sie wydawało. wiec można powiedziec ze bede miała "wszystko" co najwazniejsze:) a po za tym juz tal nie szaleje. Chce tylko cała dokumentacje mieć bo jestem skrupulatna jesli o to chodzi i pózniej lajt. Umowie sie do kliniki i nawet mogę sobie poczekać 2-3 msc:) czy ile bedzie trzeba

Madzia i Piotr: aaa rozumiem nie wiedziałam ze sa jakieś terminy tych pakietów:) ja tam mogę poczekać do lutego, aż tak mi sie nie spieszy. A moze akurat sie cos trafi samo?

Dziewczyny widzę ze dużo z Was przed rozmowami jest wiec trzymam bardzo mocno kciuki zeby sie wam udało tak jak chcecie:)

Do góry