reklama
enni
Fanka BB :)
Dzień doberek dziewczyny:-)
Na wstepie witam wszystkie nowe staraczki, nawet ich nie wymienie bo nie zapisałam na karteczce
Kurcze ale miałam zaległości do czytanie, szok 

Kwiatuszku Nati chyba była u doktora P a nie J o ile dobrze doczytałam. Ja też byłam kwalifikowana i bedę prowadzona przez doktora J. Wywarł na mnie pozytywne wrażenie

Kara ja miałam CLO i menopur do stymulacji i masakra takie miałam uderzenia gorąca, w jednej chwili robiłam się mokra.
Kasik Ja pierdu kurde
nie mam pojęcia jak ja sama sobie wbije igłę
jak miała stymulację do iui to kumpela piguła mi robiła, ale to były tylko 3 zastrzyki czy 4, przecież nie będę jej teraz codziennie dupska truć, tym bardziej że będę musiała robić je wcześnie rano. Nie wiem jak ja to przeżyje
:-
-)
Za wszystkie staraczki jak zawsze trzymam &&&&&&
Na wstepie witam wszystkie nowe staraczki, nawet ich nie wymienie bo nie zapisałam na karteczce

Kwiatuszku Nati chyba była u doktora P a nie J o ile dobrze doczytałam. Ja też byłam kwalifikowana i bedę prowadzona przez doktora J. Wywarł na mnie pozytywne wrażenie

Kara ja miałam CLO i menopur do stymulacji i masakra takie miałam uderzenia gorąca, w jednej chwili robiłam się mokra.
Kasik Ja pierdu kurde

Za wszystkie staraczki jak zawsze trzymam &&&&&&
enni
kara no ja też nie
właśnie tak sobie pomyslałam że mój m by mi dawał, ale coś nosem kręci

brydziajones
Mój Tzt tez będzie mi robił zastrzyki . Dziewczyny a jak tolerujecie te wszystkie lekarstwa?
Queen
Ja na razie mam doświadczenia tylko z clo i muszę powiedzieć, że nie mam żadnych problemów, tzn. z poprzednim razem nie miałam bo dopiero dziś zaczynam kolejną stymulację. A z zastrzykami to aż jestem przerażona kiedy czytam o czym piszecie
Ja przed pierwsza IUI miałam tylko 1 raz domięśniowo Pregnyl i też załatwił to mój mąż, ale przyznam, że miałam sporego stracha czy zrobi to dobrze. Trochę bym się bała gdyby przyszło mi robić więcej zastrzyków.
enni
Brydziajones Ja w sumie oki tylko to przeszywające gorąco po clo...;-) boję się tylko że przytyję od stymulacji do IVF i tak nie jestem najszczuplejsza. Codziennie biorę hormony na tarczycę mam 82kg
za boga nie mogę z wagi zjechać

reklama
brydziajones
Ja na razie mam doświadczenia tylko z clo i muszę powiedzieć, że nie mam żadnych problemów, tzn. z poprzednim razem nie miałam bo dopiero dziś zaczynam kolejną stymulację. A z zastrzykami to aż jestem przerażona kiedy czytam o czym piszecieJa przed pierwsza IUI miałam tylko 1 raz domięśniowo Pregnyl i też załatwił to mój mąż, ale przyznam, że miałam sporego stracha czy zrobi to dobrze. Trochę bym się bała gdyby przyszło mi robić więcej zastrzyków.
Kurczę tez jestem ciekawa jak mój organizm to przyjmie. Tyje sie po Clo? Są jakies skutki uboczne ?
Podziel się: