reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Queen dokladnie do pierwszej w piatek mam kontrolne USG zeby zobaczyc jak reaguje na leki i tak dalej z reszta sama wiesz najlepiej ;-)

Dzisiaj 6dzien stymulacji nadal czuje sie dobrze ale juz inaczej czuje opuchniecie w dole brzucha, choc po ciuchach tego nie widze,moze to tylko takie wrazenie i zauwazylam ze mam bardzo duzo sluzu nigdy tyle nie bylo.

Dzień doberek dziewczyny:-)

Na wstepie witam wszystkie nowe staraczki, nawet ich nie wymienie bo nie zapisałam na karteczce:tak: Kurcze ale miałam zaległości do czytanie, szok :):):)
Kwiatuszku Nati chyba była u doktora P a nie J o ile dobrze doczytałam. Ja też byłam kwalifikowana i bedę prowadzona przez doktora J. Wywarł na mnie pozytywne wrażenie:):tak:
Kara ja miałam CLO i menopur do stymulacji i masakra takie miałam uderzenia gorąca, w jednej chwili robiłam się mokra.
Kasik Ja pierdu kurde:) nie mam pojęcia jak ja sama sobie wbije igłę:baffled: jak miała stymulację do iui to kumpela piguła mi robiła, ale to były tylko 3 zastrzyki czy 4, przecież nie będę jej teraz codziennie dupska truć, tym bardziej że będę musiała robić je wcześnie rano. Nie wiem jak ja to przeżyje:zawstydzona/y::-:)-)

Za wszystkie staraczki jak zawsze trzymam &&&&&&

enni po CLO tez sie zalewalam potem, przy tych narazie nie,na CLO nie reagowalam. Ja akurat mam fuksa z zastrzykami moj M. mi robi wprawiony jego mama ma gospodarstwo i zwierzeta robil.Ja sama byl siebie nie ukula za chiny.

Ja na razie mam doświadczenia tylko z clo i muszę powiedzieć, że nie mam żadnych problemów, tzn. z poprzednim razem nie miałam bo dopiero dziś zaczynam kolejną stymulację. A z zastrzykami to aż jestem przerażona kiedy czytam o czym piszecie :) Ja przed pierwsza IUI miałam tylko 1 raz domięśniowo Pregnyl i też załatwił to mój mąż, ale przyznam, że miałam sporego stracha czy zrobi to dobrze. Trochę bym się bała gdyby przyszło mi robić więcej zastrzyków.

B​rydziajones Ja w sumie oki tylko to przeszywające gorąco po clo...;-) boję się tylko że przytyję od stymulacji do IVF i tak nie jestem najszczuplejsza. Codziennie biorę hormony na tarczycę mam 82kg:szok: za boga nie mogę z wagi zjechać:zawstydzona/y:

reklama
Ja na razie mam doświadczenia tylko z clo i muszę powiedzieć, że nie mam żadnych problemów, tzn. z poprzednim razem nie miałam bo dopiero dziś zaczynam kolejną stymulację. A z zastrzykami to aż jestem przerażona kiedy czytam o czym piszecie :) Ja przed pierwsza IUI miałam tylko 1 raz domięśniowo Pregnyl i też załatwił to mój mąż, ale przyznam, że miałam sporego stracha czy zrobi to dobrze. Trochę bym się bała gdyby przyszło mi robić więcej zastrzyków.

Kurczę tez jestem ciekawa jak mój organizm to przyjmie. Tyje sie po Clo? Są jakies skutki uboczne ?

Do góry