reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

mamcia gratuluje synka :)))

aleks jak tam radzicie sobie w domku :)?

ja mialam dzisiaj wizyte z polozna. Wszedl mi bol okropny w krok :/ wczesniej mialam tylko podczas wstawania czy przekrecania a dwa dni ostatnie wylam z bolu. Ani lesec ani siedziec, chodzilam po scianach I gryzlam wszystko co sie dalo. Dzisiaj po rozmowie z polozna bede skierowana na fizjo, pozatym mlodego glowka weszla 2/5 w kanal I rodze na dniach ;) cisnienie mialam za wysokie I w piatek przyjedzie mi skontrolowac do domu, jesli nadal takie bedzie to kieruje mnie do szpitala.

reklama
agatakat no jak juz urodzisz bedzie lepiej, jestes pierwsza osoba ktora znam co tak zle przechodzi ciaze. Juz niedlugo przytulisz malego :tak:, a jakie imie wybraliscie?
Karolina moj syn jest spokojny, jak byl mlodszy byl wiekszym lobuzem. Teraz jest spokojny i bardzo wrazliwy. Jak to sie mowi synus mamusi :-D. I bardzo dobrze sie uczy :tak:. Ostatnio zostal wyzrozniony z calej klasy na apelu za wyniki w nauce, dostalismy specjalne zaproszenie na ten apel :-). Ale rogi tez potrafi pokazac, wiadomo :rofl2:.

hej dziewczyny, jak sie dzis czujecie?
Aleksiel prosze daj znac jak u Was? Martwie sie ze sie nic nie odezwalas.
U nas dzis wolne od szkoly :-D caly tydz. w sumie to dzieciaki teraz zaczna dopiero szalec ze pewnie oszaleje i osiwieje ;-). Ale chociaz rano nie trzeba leciec.
Ja czuje sie super :-), wczoraj M polozyl reke na brzuchu i dostal od synka 4 kopniaki :tak:, ale mial radoche. Smieje sie ze trzecia ciaza a my sie ciaszymy jakby to pierwsza byla :-D.

mamcia to super ,ze 3dziecko i taka radość i entuzjazm wam towarzyszy :-) Ja tez teraz mam wolne tydzień od college tak jak dzieci w szkole,ale to juz piątek i w poniedziałek powrót a tymczasem u mnie leje strasznie w drodze do pracy przemokłam :baffled: Dziś mój ostatni dzień w pracy i pakowanie studia mnie czeka w ten weekend ,ale jest troszkę życzliwych rąk do pomocy więc się nie martwię ;-)

Moj wczoraj polozyl glowe na brzuchu i cieszyl sie przez lzy bo maly go kopal i sie krecil. Pierwszy raz tak trafil bo zazwyczaj albo nie zdazyl albo byl w pracy jak maly fikal:)

reklama
Do góry