reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
fakt mozna jeszcze zmienic imie to po co sie jednego trzymac , my tez zmieniamy co troche pomysly,
ja na 3 dzieci nie maialm zadnych konkretnych zachcianek, czyli nie wierze w to

My imie wybralismy w poprzedniej ciazy, bo myslalam ze bedzie chlopiec i tez bylo odwrotnie :-D. Zawsze z zaskoczenia ;-). Mielismy imie dla chlopca Lewis (Luis) i chyba tak zostanie. ale 100% nie daje bo zawsze moze sie zmienic :-p, moze cos innego wpadnie do ucha.
Karolina jakie imie wybraliscie? Verita jakies typy napewno macie, jakie?
Towicz i jak po spotkaniu, podoba ci sie? agatakat urodzilas? Bo cie nie ma, odezwij sie.
Aleksiel pewnie juz w domku jestescie daj zanc jak sie czujesz i maluszek.

wlasnie typy konkretne zadne ale myslimy o czyms ani polskim ani angielskim, czyms latwym dla obu jezykow,latwo wymawialne najlepiej tak samo p polsku i angilesku,i do tego europejskie,zadne egzotyczne.ciezko..
np. Adam, Alex, tylko dla dziewczynki do tego nie bardzo popularne

aleksiel pochwal się Leosiem :)

mamcia a wiec tak szkoła rodzenia bardzo mi sie podoba :) 2h to jest wystarczająco na spotkanie . Ciekawie było właśnie wczoraj bo szczególnie o samym porodzie była mowa i fajne było tez to ze pracowaliśmy w grupach ojcowie kontra mamuśki :) mojemu sie bardzo tam podoba może zobaczyć ,ze nie jest jedynym przyszłym tatusiem . Midwife ,która to prowadzi to troszkę taka krejzolka dzwony dzieci kwiaty ten typ. Powie ci wszystko na temat karmienia piersią ale na mleku i butelkach to od razu powiedziała ,ze sie nie zna hi hi. Dziś ja obgadałam z moją polozną i potwierdziła ze babka faktycznie taka jest . My dziś po wizycie wszystko ok ciśnienie juz mi nie skacze i z tego co mi powiedziała to młody juz jest głową w dół ale ze za 2tyg mam scan w szpitalu to sprawdzimy czy ma w 100% rację. Chodź muszę przyznać ze odczuwam ucisk na moje drogi rodne ;) szczególnie jak wstaję z miejsca :)

My zrobilismy tak, ze wzielismy leksykon imion i wypisalismy jakie nam sie podobaja, pozniej odrzucilismy wszystkie imiona, ktore sie nie powtórzyły i dla chlopca zostaly nam 3 imiona- Aleksander, Robert, Kacper
I z tych trzech wyszlo, ze bedzie Aleksander ale to nie byl jakis strzal czy olsnienie

reklama
Ja bym chciala Kacpra ale mojemu te imie kojarzy sie z łobuzami. A Aleks tez mi sie podoba i na poczatku myslalam, ze to jest Aleksander, a niedawno kapnelam sie, ze to calkiem inne imie:p

W niedziele bylam na car boot w melton i kupilam 2 zestawy bodow z krutkim rekawkiem pakowane po 5 par, za 1f za paczke, w szoku bylam, ze tak tanio. Bo dobre firmy i jak nowe:) a wczoraj bylam w asda i byly cudne zestawy ciuszkow po 7f (czapeczka z uszkami, rekawiczki, pajacyk,body na dlugi rekaw,body na krutki i sliniak) byl taki slodki, ze nie moglam sie opszec

Do góry