reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Marta piękna Dzidzia!! Boże jak ta technika idzie do przodu. Nasze mamy pewnie nawet ani razu USG nie miały robionego, płci nie znały a my już możemy zobaczyć twarzyczki naszych kruszynek!! Co będzie za 20 lat???

Dzięki dziewczyny :-) Ja aż się napatrzeć nie mogę ;-)
Edda przypomniała mi się po tym co napisałaś historia jak moja mama przywitała mnie na świecie. W związku z tym, że mam starszą siostrę myślała, że drugi będzie chłopak. No i gdy mnie urodziła położna mówi "Ma pani dziewczynkę", a ona na to "Kur.wa miał być chłopiec" :-D To tak a propos braku badań. Aha no i żeby nie było, mama mnie kocha haha :-)

Marta co za historia z mamą hehe:-D Moja też nie raz opowiadała że zawszę się zastanawiali co będzie, czy chłopiec czy dziewczynka, ale może dlatego kiedyś tyle tych różowych i niebieskich ciuszków nie było tylko bardziej uniwersalne ;-)
Bynajmniej ja nie mam żadnego zdjecia jako niemowlak w różowym ciuszku ;-)

Ja mam chyba zdjęcia dopiero od roczku i to jeszcze czarno-białe więc ciężko powiedzieć jaki to kolor ;-) A ja miałam być Krzysiem heh

reklama
20131102_142219.jpg

A to moj synus w 23 tygodniu

Załączniki

• 20131102_142219.jpg
    20131102_142219.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 71
Do góry