reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Moja kolezanka wlasnie urodzila corcie, a ja siedze i mysle, ze jeszcze tyle czasu zostalo zanim zobacze mojego krasnala. Normalnie zazdroszcze jej, ze ma juz porod za soba i malutka jest juz przy rodzicach:)

Hej kochane!Ja na ostatniej wizycie nie miałam robionego usg ale mam zdjęcie i nagranie z poprzedniej wizyty połówkowej to postaram się Wam dziś wieczorem wstawić fotkę. Na środowej wizycie sprawdzałyśmy szyjkę -wsio ok i wyniki badań, glukoza po 2h 104 więc mogę dalej jeść słodkie ;) Jedyne co to w moczu wyszło dość sporo leukocytów co wskazuje na stan zapalny, przez 10 dni urosept, herbatki z żurawiny, suszona żurawina i ponowne badanie. Kolejną wizytę mam pod koniec listopada. Śliczne są Wasze maleństwa, fajnie, że mamy w obecnych czasach możliwość podejrzeć nasze bąble. :)

No i dupa:-(cukrzyca jak ta lala :-(Wartości takie, że prawdopodobnie na starcie dostanę insulinę. Zaraz będę szukała diabetologa, bo muszę jeszcze w tym tygodniu iść na wizytę.
Ale jestem wściekła. Gin próbował mnie pocieszać, ale jak zwykle szło mu to kiepsko. No bo kurcze od początku niemal ciąży trzymam dietę i co?
Poza cukrzycą wszystko inne ok. Żelaza ciąg dalszy.

verita czuję się bardzo dobrze...chociaż nie wiem jak się powinnam czuć:-(ale nie czuję w jakiś szczególny sposób, że cukier spada czy rośnie - nie mam napadów senności, ani też nie wiadomo jakiej werwy i zapału do pracy.
Zapisałam się już na jutro na wizytę.

reklama
selerowa - nie łam się, dasz radę!!!!!!!!!!! fakt będziesz musiała się przyzwyczaić do nowego odżywiania. Moja koleżanka też miała cukrzycę ciążową i jak urodziła to minęla. Pomyśl że to tylko jakieś 3 miesiące no i to dla dobra bąbelka. Dasz radę!!!!!
A jaki miałaś wynik cukru jeśli mogę zapytać?

Do góry