reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
gabi na czczo 103, po godzinie 229, po 2 godzinach 179 - już ta pierwsza wartość nie jest prawidłowa

Dzięki Kobiety :-) Już zapisałam się na Starynkiewicza na czwartek. Glukometr już załatwiłam.

Próbuję szukać pozytywów, ale jest ciężko - może tylko to, że schudnę jeszcze? No i wiem, że po porodzie muszę wziąć się za siebie i zrzucić trochę kg

Selerowa będzie wszystko dobrze, zobaczysz. Mnie też czeka to badanie nie długo i jestem ciekawa co tam wyjdzie bo ja jestem słodyczomaniakiem ;-)

Dziewczyny czy to możliwe żebym słabo czuła ruchy Maleństwa? Chyba jestem głupia, ale nie potrafię ich rozpoznać. A to moja pierwsza ciąża i strasznie się stresuje czy wszystko ok. Mam łożysko na przedniej ścianie i to też podobno może mieć wpływ na odczuwane ruchy. Jutro idę do lekarza i na pewno będę miała badane tętno dziecka... Mam nadzieję że jutro wszystko się wyjaśni, bo już zaczynam się stresować :-(

madzioludek może tak być a jeszcze lozysko na przedniej scianie podobno powoduje ze słabiej się czuje ruchy, powiedz lekarzowi o swoich obawach ale mysle ze spokojnie możesz spac:-)

Selerowa współczuję cukrzycy :-/ rzeczywiście wysokie wyniki cukru, ale jakoś to musisz przetrwać ;-)
Madzioludek no niby tak jest że czasem można późńo odczuwać ruchy płodu, ja też mam łożysko na przedniej ścianie ale moja to mnie molestuje swoimi kopniakami od 17-go tygodnia regularnie, ale u każdej jest inaczej.

reklama
Moja wizyta u lekarza bez fajerwerków.
Był wywiad, rozmowa itp
Później szybkie USG żeby posłuchać serducha i wszystko :)
Mój chłopiec ułożył się już główką w dól.
Za 2 tygodnie gdzieś mam się umówić na trzecie ważne USG (w 30 tygodniu).

Do góry