reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hej właśnie wróciłam z pracy i już wysyłam zaktualizowaną listę:

Kara: 28.10.2013. IUI
Merlin: 30.10.2013. IUI
Kama: 31.10.2013. IUI
Buziak- 2 IUI 04.11.2013.
Aniołkowa mama: 4.11.2013 IUI
Esiek: zaczyna stymulacje do IVF
Queen: IUI 05.11.2013.
Anabel: 05.11.2013. udana wizyta u lekarza (pęcherzyk 21mm w 12dc tylko jeden)
Kasik: Owocna punkcja 6.11.2013. g. 9:20
Ladybea: bezbolesne HSG 7.11.2013. g. 8:30
Dagna: 8.11- wizyta u gin
Anabel: 8.11.- wizyta u gin żeby sprawdzić czy pęchol pękł
Majka K: 12.11- wizyta u gin aby ustalić początki drogi
Merlin: 13.11.2013. wysoka beta
Asita: w tym cyklu starania metodą naturalną - przewidywany termin @ 14.11.2013
Kara: 14.11.2013. wysoka beta
Kama: 14.11.2013. wysoka beta
Buziak: 18.11.2013. wysoka beta
Brydziajones: 18.11.2013 planowany termin 1 IUI
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Kwiatuszek: totatny spontan:)
Enni: ogarnianie procedur związanych z in Vitro
Nati: oczekiwanie na koniec @ i udane działania w kolejnym cyklu
Pole: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)

Smerfeta
- trzymaj się Kochana, ściskam Cię mocno:)
Ladybea- mówisz,że kasik ma następczynie:-), mam nadzieję, że ja sama będę mogła Was wspierać jak Pole..., bo ciągle mam nadzieję, że się powiedzie:)

W weekend mam imprezkę urodzinową mojego M... a co za tym idzie- dużo sprzątania, gotowania itd. Chciałam zrobić test 10.11- żeby móc dać mojemu M cudowny prezent, ale zmieniłam zdanie, bo przestraszyłam się, ze jak będzie niska beta... to zepsuję całą imprezę.

reklama
hey,

pamiętacie mnie jeszcze?? przepraszam, że Was zaniedbałam, ale miałam duużo zajęć.
napisałyście tyle, że już sama nie wiem komu co napisać. smucę się z każdą z Was i z każdą z Was podskakuję z radości kiedy widzę dobre wieści.

widzę że macie piękną listę. przykro mi że mnie na niej nie ma:-( mam nadzieję, że się na nią dostanę.

dziś zrobiłam badania wyniki będę miała w piątek. widziałam, że któraś z Was pytała ile kosztuje AMH u mnie 180pln dziś ta informacja mnie przytłoczyła finansowo, bo za komplet pozostałych zapłaciłam 186pln, ale za jakiś czas też je zrobię. ok 20.11 planujemy wizytę i zobaczymy co dr powie.

kochane wszystkiego dobrego i kciuki trzymam za Was wszystkie:-)

Cześć dziewczyny:)

A ja dzisiaj byłam na szybko nad morzem odwieźć mamę do sanatorium- uwielbiam morze, a do tego pogoda była bardzo ładna:)

Pole: wiem Kochana, nie denerwuje sie tylko tłumacze wszystkim o co mi chodzi:) tak musiałam coś postanowic, bo ten "gin" zostawił mnie bez wyjaśnień z czego mogło mi sie zrobic to coś co on zobaczył z lewej strony...

Kasica: no tak no to wiek zrobił swoje na pewno i to ze byłaś juz w ciazy... Ja sie nim w ogóle nie przejmuje i smutno mi tez nie jest raczej jestem wkurzona...al juz mi przeszło. Wymazuje tego lekarza z głowy i szukam innego, który mi pomoże

Smerfeta: Kochana, czytałam i jest mi przykro bardzo:( ale czekam co powie gin, moze jest jeszcze nadzieja?:*

MagdaM33- tak niestety badania są straszne też mam do zrobienia AMH, poprzednie badnia wyszły mnie 292zł (już nie wspomine ile mamy już wydane . :szok: a dziś dopiero 3 wizyta) na szczęscie udało mi się wyciągnąć od dr skierowanie na HSG bo w klinice kosztuje 600 zł wiec pewnie bym go nie robiła,

MagdaM 33- bardzo Cię przepraszam, że nie było Cię na liście, ciężko wszystko ogarnąć, dlatego śmiało pisz...o tym co u Ciebie i o postępach:) Już dopisuję 8.11.2013- odbiór wyników badań:) jak coś po badaniach ustalisz z lekarzem to śmiało wpisuj się na listę:)

Kara: 28.10.2013. IUI
Merlin: 30.10.2013. IUI
Kama: 31.10.2013. IUI
Buziak: 2 IUI 04.11.2013.
Aniołkowa mama: 4.11.2013 IUI
Esiek: zaczyna stymulacje do IVF
Queen: IUI 05.11.2013.
Anabel: 05.11.2013. udana wizyta u lekarza (pęcherzyk 21mm w 12dc tylko jeden)
Kasik: Owocna punkcja 6.11.2013. g. 9:20
Ladybea: bezbolesne HSG 7.11.2013. g. 8:30
MagdaM33: 8.11 odbiór wyników badań
Dagna: 8.11 wizyta u gin
Anabel: 8.11. wizyta u gin żeby sprawdzić czy pęchol pękł
Majka K: 12.11- wizyta u gin aby ustalić początki drogi
Merlin: 13.11.2013. wysoka beta
Asita: w tym cyklu starania metodą naturalną - przewidywany termin @ 14.11.2013
Kara: 14.11.2013. wysoka beta
Kama: 14.11.2013. wysoka beta
Buziak: 18.11.2013. wysoka beta
Brydziajones: 18.11.2013 planowany termin 1 IUI
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Kwiatuszek: totatny spontan:)
Enni: ogarnianie procedur związanych z in Vitro
Nati: oczekiwanie na koniec @ i udane działania w kolejnym cyklu
Pole: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)

Kasica: nie chce mi sie kłócić... Tłumacząc co napisałam: no tak to wiek zrobił swoje( chodziło mi o to ze jesteś starsza ode mnie a wg lekarza to ja małolata w ogóle nie powinnam chcieć dziecka tylko cieszyć sie seksem i życiem, a Ty wg lekarza i tego jak go odebrałam masz wlasnie idealny wiek na dziecko) dlatego jest zapewne taka różnica w potraktowaniu nas a Was na wizycie.

reklama
Do góry